Αρχική Αθλητισμός ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ 2022 ΣΤΙΣ 05 ΙΟΥΝΙΟΥ«ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ»

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ 2022 ΣΤΙΣ 05 ΙΟΥΝΙΟΥ«ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ»

75 προβολές
ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ 2022 ΣΤΙΣ 05 ΙΟΥΝΙΟΥ«ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ»
Ο Δήμος Λέρου σε συνεργασία με την ακαδημία Leros Bike & Fun Academy και τον Εκπαιδευτή Ποδηλασίας και Αντιπρόεδρο κ. Φανούρη Κοντογιωργάκη, διοργανώνουν τον Ποδηλατικό Γύρο 2022, στις 05 Ιουνίου 2022 και ώρα 09:00,με σύνθημα «Τρέχουμε πιο Γρήγορα από τον Καρκίνο», μετά από αίτημα που λάβαμε από το Σύλλογο «Κ.Ε.Φ.Ι.».
Η 5η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, είναι μία ημέρα μνήμης όσων νικήθηκαν και γιορτής για όλους τους επιζώντες.
Η εκκίνηση θα δοθεί από τον Εκπαιδευτή Ποδηλασίας και Αντιπρόεδρο κ. Φανούρη Κοντογιωργάκη, τον οποίον ευχαριστούμε για τη προθυμία και τη συνεργασία του, με αφετηρία έμπροσθεν του ξενοδοχείου «Λέρος» στο Λακκί, θα ανέβουμε μέχρι το Γήπεδο 5χ5 και θα στρίψουμε με πορεία προς Νοσοκομείο και Λιμεναρχείο, είσοδο στο λιμάνι και τερματισμό πάλι στο ίδιο σημείο.
Όσοι επιθυμούν να κάνουν μαζί μας τη διαδρομή μπορούν να συμμετέχουν με το ποδήλατο, τρέχοντας ή με τα πόδια.
Επιθυμούμε, μέσα από αυτή τη δράση, να συναντηθούμε, να μοιραστούμε όμορφες στιγμές, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα κοινό καλό..
Για δήλωση συμμετοχής ή για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να καλείτε στο Γραφείο Δημάρχου 2247360200 κ. Σπύρου Σοφία.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις