Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάλυμνος Πλήρης με 63 υποψηφίους (28 γυναίκες-35 άνδρες) η Παράταξη “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” του Γιάννη Γαλουζή στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Πλήρης με 63 υποψηφίους (28 γυναίκες-35 άνδρες) η Παράταξη “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” του Γιάννη Γαλουζή στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

από 12nisospress
425 προβολές

Πλήρη συνδυασμό με το μέγιστο αριθμό των 63 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων(28 γυναίκες-35 άνδρες) κατέθεσε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr η Παράταξη “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” με υποψήφιο Δήμαρχο το Γιάννη Γαλουζή.

Η κατάθεση ολοκληρώθηκε επιτυχώς, μέσω της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ του Υπουργείο Εσωτερικών, σήμερα βράδυ Πέμπτης 31 Αυγούστου 2023. Να σημειώσουμε ότι η καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει στις 23.59 σήμερα Πέμπτη.

Δείτε την επιτυχή ,χωρίς σφάλματα, υποβολή του συνδυασμού καθώς και τον αριθμό 63 των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων που κατατέθηκαν.

Το πλήρες ψηφοδέλτιο με τα ονοματεπώνυμα όλων των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων θα το παρουσιάσουμε σε αυριανό μας δημοσίευμα.

Να θυμίσουμε ότι μέχρι σήμερα η Παράταξη “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” του Γιάννη Γαλουζή είχε ανακοινώσει επίσημα 50 υποψηφίους-ιες (21 γυναίκες-29 άνδρες). Στους 13 εναπομείναντες (7 γυναίκες-6 άνδρες) που ήδη περιλαμβάνονται στο συνδυασμό που κατατέθηκε, υπάρχουν “ηχηρά ονόματα” που σίγουρα θα προκαλέσουν αίσθηση.

ΠΗΓΗ: /kalymnos-news.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις