Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Παρέμβαση Μίκας Ιατρίδη για την αλιεία της συμιακής γαρίδας στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Παρέμβαση Μίκας Ιατρίδη για την αλιεία της συμιακής γαρίδας στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

231 προβολές

ΜΙΚΑ ΙΑΤΡΙΔΗ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΑΝ. ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Ρόδος, 15 Απριλίου 2020

Παρέμβαση Μίκας Ιατρίδη για την αλιεία της συμιακής γαρίδας, ύστερα από επιστολή του Αλιευτικού Συλλόγου Σύμης.

Επικοινωνία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων είχε η Μίκα Ιατρίδη, για την αντιμετώπιση ζητημάτων της αλιείας συμιακής γαρίδας, σύμφωνα με έγγραφο που της κοινοποίησε ο Αλιευτικός Σύλλογος Νήσου Σύμης «Άγιος Νικόλαος».

Στην επικοινωνία της, τόσο με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Μάκη Βορίδη, όσο και με την αρμόδια για θέματα αλιείας Υφυπουργό, κα Φωτεινή Αραμπατζή, η βουλευτής Δωδεκανήσου ζήτησε την επίσπευση/ανανέωση της απόφασης που ρυθμίζει τις προϋποθέσεις αλιείας για το συμιακό γαριδάκι, μια και αποτελεί σημαντικό έσοδο για τους αλιείς της Σύμης.

Περαιτέρω, λόγω και των επιπτώσεων του κορωνοϊού, η Μίκα Ιατρίδη ζήτησε να δοθεί η δυνατότητα να υποβάλλονται άμεσα, ηλεκτρονικά, στην αρμόδια εποπτεία αλιείας, με έδρα τη Ρόδο, τα αιτήματα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη χορήγηση/ανανέωση άδειας αλιείας για το συγκεκριμένο είδος στα σκάφη των αλιέω

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις