Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Παραιτήθηκε η ειδική σύμβουλος του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κα. Χάιντι Λαζάνη

Παραιτήθηκε η ειδική σύμβουλος του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κα. Χάιντι Λαζάνη

από 12nisospress
313 προβολές

Την παραίτησή της από την θέση της ειδικής συμβούλου του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, υπέβαλε χθες η κ. Χάιντι Λαζάνη, επισημαίνοντας ότι ένας «υπέροχος κύκλος συνεργασίας 10 ετών έκλεισε».


Σε ανάρτηση της η κ. Λαζάνη αναφέρει τα εξής:
«Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια της στενής μας συνεργασίας, καθώς και την ιδιαίτερη τιμή που μου έκανε να διατελέσω Διευθύντρια του Γραφείου του, μια θέση μεγάλης ευθύνης, Επικεφαλής της Επιτροπής «Νότιο Αιγαίο Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019», Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Επιτροπή «Ελλάδα Ρωσία 2016» αλλά και project manager στις μεγαλύτερες και σημαντικότερες διοργανώσεις της ΠΝΑΙ, όπως η πραγματοποίηση της μεταφοράς της Έκθεσης του Μουσείου του Λούβρου «Ρόδος ένα ελληνικό νησί στις πύλες της Ανατολής» (Ιούλιος 2015), τη διοργάνωση του Peace & Sport Regional Forum (Οκτώβριος 2018), του Περιφερειακού Συνεδρίου της Ελληνικής Κυβέρνησης σε Ρόδο και Σύρο (Απρίλιος-Μάιος 2018), της Διάσκεψης της Ρόδου για την Ασφάλεια και τη Σταθερότητα (2016-2017-2018), του European Young Chef Award (Οκτώβριος 2019) και πλήθος άλλων εκδηλώσεων.
Η συνεργασία μαζί του ήταν ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου και η παραίτησή μου σήμερα ήταν πολύ δύσκολη για εμένα.
Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου και το εξαιρετικό στελεχιακό δυναμικό της ΠΝΑΙ καθώς οι πολύ ωραίες φωτογραφίες που βλέπετε… κρύβουν πίσω πάρα πολύ σκληρή δουλειά και ατελείωτες ώρες εργασίας.
Ευχαριστώ δημόσια του γονείς μου που άφησαν τη ζωή τους και το σπίτι τους στα Γιάννενα για να έρθουν στο άλλο άκρο της Ελλάδας για να μεγαλώσουν τα παιδιά μου και που μου στέκονται βράχοι όλα αυτά τα χρόνια σε όλα τα δύσκολα και τον σύντροφο της ζωής μου, τον Γιάννη, που μου κρατά το χέρι και πάμε…».

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις