Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάρπαθος Παραιτήθηκε από το Νοσοκομείο Λέρου και διορίστηκε στο Νοσοκομείο Καρπάθου ο Βασίλης Στασινόπουλος.

Παραιτήθηκε από το Νοσοκομείο Λέρου και διορίστηκε στο Νοσοκομείο Καρπάθου ο Βασίλης Στασινόπουλος.

255 προβολές

Με απόφαση που συνυπογράφουν ο Υπουργός Υγείας Αθανάσιος Πλεύρης και η Αναπληρώτρια Υπουργός Ασημίνα Γκάγκα, έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Διοικητή του Κ.Θ. – Κ.Υ. ΛΕΡΟΥ Βασιλείου Στασινόπουλου.

Με τη ίδια απόφαση ο Βασίλειος Στασινόπουλος, πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, με άριστη γνώση ξένης γλώσσας και περισσότερα από πέντε (5) χρόνια εργασιακής εμπειρίας, διορίζεται ως Προσωρινός Διοικητής στο Γ.Ν. ΚΑΡΠΑΘΟΥ «Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΚΑΡΠΑΘΙΟΣ».

Να σημειώσουμε ότι ο Βασίλειος Στασινόπουλος έχει υπηρετήσει ως Διοικητής στο Νοσοκομείο Κω, στο Νοσοκομείου Λέρου και επί ένα 4μηνο περίπου, ασκούσε και τα καθήκοντα του Διοικητή στο Νοσοκομείο Καλύμνου,παράλληλα με αυτά του Νοσοκομείου Λέρου.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις