Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Παππάς Ιωάννης: Επαναλειτουργία του Κτηματολογίου Ρόδου

Παππάς Ιωάννης: Επαναλειτουργία του Κτηματολογίου Ρόδου

43 προβολές

Έπειτα από δύο μήνες το Κτηματολόγιο Ρόδου τίθεται ξανά σε λειτουργία.

Για την εξέλιξη αυτή υπήρξε έντονη ενασχόληση, καθημερινή επικοινωνία και συνεννοήσεις του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Ιωάννη Παππά με τους αρμόδιους φορείς, το υπουργείο Δικαιοσύνης, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Πάνο Αλεξανδρή, τις συναρμόδιες υπηρεσίες, την πολεοδομία του Δήμου Ρόδου και τα στελέχη του Κτηματολογίου Ρόδου, καθώς η υπηρεσία του Κτηματολογίου είναι υψίστης σημασίας για την οικονομία της περιοχής μας. Όλες οι συναλλαγές που σχετίζονται με τα ακίνητα της Ρόδου και των γύρω μικρών νησιών, είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τη λειτουργία του.

Για την επισκευή δε, του κτιρίου έχει εγκριθεί ήδη δαπάνη ύψους 600.000 ευρώ περίπου από το υπουργείο Δικαιοσύνης και οι εργασίες αποκατάστασης θα ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό, ώστε να καταστεί πλήρως λειτουργικό και απολύτως ασφαλές.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις