Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Παναγιώτης Κουνάκης σε Χατζημάρκο: “Τόση Δημοκρατία είχαμε να δούμε από το 74”

Παναγιώτης Κουνάκης σε Χατζημάρκο: “Τόση Δημοκρατία είχαμε να δούμε από το 74”

164 προβολές

Συνέντευξη παραχώρησε σε τοπικό Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ρόδου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ Παναγιώτης Κουνάκης.

Αφορμή στάθηκαν τις απαράδεκτες και βαθύτατα αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του κ Χατζημάρκου, υπό την ανοχή του προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου,να κλείνει τα μικρόφωνα κατά την διάρκεια των τηλεδιασκέψεων.

Ο κ Κουνάκης αναφέρθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, όταν κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του, εντός του προβλεπόμενου χρόνου,  ο κ Χατζημάρκος κατά παράβαση του κανονισμού και οποιασδήποτε δεοντολογίας,  έκλεισε το μικρόφωνο και τον απέκλεισε από την τηλεδιάσκεψη.

Μάλιστα, έκανε λόγο για νοσηρές αντιλήψεις και καθεστωτικές συμπεριφορές του κ Χατζημάρκου,  διότι κατά τη συνεδρίαση και ειδικά στο ζήτημα της τουριστικής προβολής, ο κ Κουνάκης υπερψήφιζε και ήταν συναινετικός.

«Ο κ Χατζημάρκος σε μία εποχή που η κοινωνία δοκιμάζεται και οι συναινέσεις είναι το ζητούμενο για να αντιμετωπίσουμε την κρίσηστον τουρισμό επιλέγει ένα νοσηρό και καθεστωτικό δρόμο.

Επιχειρεί να μετατρέψειτο Περιφερειακό Συμβούλιο, ένα νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένο όργανο με τη ψήφο του λαού, σε κλειστή καφενειακή λέσχη κολλητών.

Παλαιότερα ήταν  αλλεργικός σε κάθε αντίθετη άποψη ακόμα και αν ήταν καθαρά  καλόπιστη κριτική. Πλέον αποδεικνύεται πολίτικά  «ανίκανος» και «απρόθυμος» ακόμα και να αξιοποιήσει το συναινετικό λόγο και θετική ψήφο που του παρέχει η αντιπολίτευση.

Η αποστροφή του , σε κάθε άποψη πλην της δικής του σε συνδυασμό με την αλαζονεία της εξουσίας και τις «χρυσές εποχές» που ζει ο ίδιος και πολιτική του παρέα,  τον εμποδίζει να αδράξει την ευκαιρία να πορευτεί συναινετικά.  Ειδικά τη στιγμή που η αντιπολίτευση παρά τις όποιες  αντιρρήσεις του τείνει χείρα στήριξης για να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις του κορονοιού στον τουρισμό και την οικονομία.

Είναι λυπηρό ότι αυτή η συμπεριφορά δεν αποτελεί ένα μεμονωμένο περιστατικό αλλά ένα ακόμα κρίκο στην αλυσίδα των χαμένων ευκαιριών του τόπου.

Επειδή όμως χρυσές εποχές περνάει μόνο ο νυν Περιφερειάρχης και η γνωστή παρέα που αμείβεται πλουσιοπάροχα από το κρατικό χρήμα, τον ενημερώνω ότι δεν πρόκειται να σταματήσω ούτε να ασκώ το ρόλο μου, ούτε να μιλώ δημόσια.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις