Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Παναγιώτης Κουνάκης: Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στις πληρωμές εργαζομένων σε ευαίσθητες δομές

Παναγιώτης Κουνάκης: Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στις πληρωμές εργαζομένων σε ευαίσθητες δομές

από 12nisospress
249 προβολές

Το ανάλγητο κοινωνικό κράτος της ΝΔ που το υπηρετούν πιστά τα συναρμόδια Υπουργεία, αφήνει στο έλεος της γραφειοκρατίας και της αδιαφορίας τους εργαζόμενους σε ευαίσθητες δομές, όπως στο Κέντρο Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης Ρόδου (Ιδρυμα Κολυμπίων), στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Παίδων Αγιος Ανδρέας, στον Οίκο Ευγηρίας «Χαραλάμπειο Γηροκομείο», στο Παράρτημα Προστασίας του Παιδιού Δωδεκανήσου (πρώην Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου – Ορφανοτροφείο Ρόδου) οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι για δυο και τρεις μήνες.

Δεν εννοούν να αντιληφθούν οι κύριοι της κυβέρνησης ότι οι εργαζόμενοι, άνθρωποι της προσφοράς με υψηλό αίσθημα ευθύνης που με αυταπάρνηση παρέχουν τις υπηρεσίες τους πρέπει να πληρώνονται στην ώρα τους όπως ορίζει ο νόμος.

Η καθυστέρηση ενός, δύο ακόμα και τριών μηνών στην καταβολή των δεδουλευμένων τους, τους στερεί την αξιοπρέπειά τους αφού δεν μπορούν να καλύψουν τις οικογενειακές υποχρεώσεις παρότι εργάζονται και υπηρετούν σε ευαίσθητες δομές.

Το κράτος φροντίζει η ελίτ των χρυσοπληρωμένων μετακλητών και κολλητών να πληρώνεται στην ώρα της αλλά όταν μιλάμε για βιοπαλαιστές, πρέπει υπομένουν αδικαιολόγητες καθυστερήσεις, αδιαφορία και αναλγησία μέχρι να δουν να πιστώνονται οι λογαριασμοί τους.

Ένα κράτος που προτιμά να κρατά όμηρους τους αδύναμους, για να τους εξαναγκάσει να στηρίζουν το σύστημα πουλώντας τους φρούδες ελπίδες μονιμοποίησης μόνο και μόνο για να τους ελέγχει, να τους εξουσιάζει και τους χρησιμοποιεί. Αυτό είναι το «κράτος δικαίου» της ΝΔ, αυτό ήταν και αυτό θα παραμείνει.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις