Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Π. Κουνάκης: Οι ευρωεκλογές έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα στη διακυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και ένα ισχυρό μήνυμα όσον αφορά την πολιτική στην Ελλάδα μέσω της τεράστιας αποχής

Π. Κουνάκης: Οι ευρωεκλογές έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα στη διακυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και ένα ισχυρό μήνυμα όσον αφορά την πολιτική στην Ελλάδα μέσω της τεράστιας αποχής

από 12nisospress
177 προβολές

Σε ανακοίνωσή του, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Παναγιώτης Κουνάκης, αναφορικά με την υποψηφιότητά του και το αποτέλεσμα των φετινών Ευρωεκλογών, αναφέρει τα εξής: 

Ευχαριστώ πολύ όλους τους καλους μου φίλους σε όλα τα μέρη της Ελλάδας , όσους μπήκαν στην διαδικασία να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο , τους συμπατριώτες μου Δωδεκανήσιους που με στήριξαν με θερμή σε αυτή την προσπάθεια για τις ευρωεκλογές.

Είμαι ευγνώμων για την ενθάρρυνση , και τις πολύτιμες συμβουλές από τα παλιότερα πετυχημένα στελέχη του Πασοκ και την δημόσια πολιτική τους υιοθεσία στο πρόσωπο μου.Ευχαριστώ τους συνυποψήφιους μου ξεχωριστά για την βοήθεια τους, σε αυτό τον κρίσιμο αγώνα για την παράταξη μας και την ανιδιοτελή στήριξη τους στο πρόσωπο μου. Ευχαριστώ τα μέλη της κεντρικής επιτροπής τα μέλη της νομαρχιακής επιτροπής που κατέβαλαν κάθε προσπάθεια ώστε και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση να έχουμε μια αισθητή αύξηση από την προηγούμενη στα Δωδεκάνησα.

Να ευχαριστήσω τους εθελοντές , τους καλούς φίλους της οικογένειας και τους δικούς μου που επένδυσαν τον πολύτιμο χρόνο τους ,να με βοηθήσουν σε αυτή την περίοδο που όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολη είναι.Για το τέλος να ευχαριστήσω την οικογένεια μου τον πατέρα μου Πέτρο και την αδερφή μου Θεοδωρα που με αναπλήρωσαν στην επιχείρηση και οπωσδήποτε τη μητέρα μου Ελένη που χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσα να τολμήσω αυτό το εγχείρημα.

Οι ευρωεκλογές έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα στην διακυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και ένα ισχυρό μήνυμα όσον αφορά την πολιτική στην Ελλάδα μέσω της τεράστιας αποχής.

Η οικονομική ένδεια έχει μεγενθύνει τις ακραίες φωνές και αυτό είναι ανησυχητικό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το ΠΑΣΟΚ τίμησε τα Δωδεκάνησα, και τα Δωδεκάνησα τίμησαν και εμένα και το Πασοκ και αυτό είναι άκρως τιμητικό.Να είσαστε όλοι καλά.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις