Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Ορκωμοσία της Περιφερειακής Συμβούλου Ευρυδίκης Νάκη

Ορκωμοσία της Περιφερειακής Συμβούλου Ευρυδίκης Νάκη

41 προβολές

Ρόδος, 8 Απριλίου 2021

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ορκωμοσία της Περιφερειακής Συμβούλου Ευρυδίκης Νάκη

 

Ενώπιον του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, πραγματοποιήθηκε σήμερα, η ορκωμοσία της Περιφερειακής Συμβούλου Ευρυδίκης Νάκη από την Κω.

Η κα Νάκη ως πρώτη αναπληρωματική Περιφερειακή Σύμβουλος της Π.Ε. Κω του συνδυασμού της πλειοψηφίας “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” καταλαμβάνει την θέση του προσφάτως αποβιώσαντος Περιφερειακού Συμβούλου και Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Μαραγκού.

Μετά το πέρας της ορκωμοσίας, ο Περιφερειάρχης συνεχάρη την κα Νάκη για την επιστροφή της στα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου και της ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη.

Ο κ . Χατζημάρκος δήλωσε:

«Καλορίζικη η νέα Περιφερειακή Σύμβουλος ΠΕ Κω Ευρυδίκη Νάκη. Ήταν μαζί μας και στην πρώτη θητεία μας και γνωρίζουμε όλοι τις ικανότητες της, το ομαδικό της πνεύμα και την ζωντάνια της. Η ομάδα που έχει αρχές, κανόνες και σχέδιο προχωράει με πάθος για τον τόπο μας».

 

 

Το Γραφείο Τύπου

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις