Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚως Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος Κω ο κ. Δουδούς Σοφοκλής, στη θέση της Σταματίας Κανταρζή

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος Κω ο κ. Δουδούς Σοφοκλής, στη θέση της Σταματίας Κανταρζή

από 12nisospress
157 προβολές
Διαφημίσεις

Παραιτήθηκε η Σταματία Κανταρζή από δημοτική σύμβουλος για να πάρει τη θέση της ο Σοφοκλής Δουδούς!

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι σε κλήρωση είχε προχωρήσει την Τρίτη 11 Ιουνίου του 2019 το Πρωτοδικείο Κω αφού οι υποψήφιοι του συνδυασμού της Ισχυρής Κως, Σταματία Κανταρζή και Δουδούς Σοφοκλής είχαν ισοψηφήσει συγκεντρώνοντας στις εκλογές της 26ης Μαΐου για το Δήμο Κω, 580 σταυρούς.

Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε η Σταματία Κανταρζή κατέλαβε την 8η έδρα της Ισχυρής Κω, στη Δημοτική Ενότητα Κω την οποία θα κρατούσε για 2 χρόνια, δίνοντας στη συνέχεια στον συνάδελφο της, την ευκαιρία να υπηρετήσει το Δήμο Κω ως δημοτικός σύμβουλος!


 Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑΣ ΚΑΝΤΑΡΖΗ

ιλκηξγφγδφδ.JPG

978υτυτδρ.JPG


Ο κύριος Δουδούς Σοφοκλής ορκίστηκε, στο γραφείο Δημάρχου στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Νοεμβρίου, ως Δημοτικός Σύμβουλος Κω, παρουσία και της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Διονυσίας Τελλή!

Τον κ Δουδούς συνόδευσε η οικογένειά του καθώς και ο καλός του φίλος Επαρχος Κω- Νισύρου Ιωάννης Καμπανής!

Να σημειωθεί ότι με απόφαση Δημάρχου ο κ Δουδούς ορίστηκε Εντεταλμένος Σύμβουλος στον Πρωτογενή Τομέα και σε θέματα Δημόσιας Υγείας, ενώ η κ Κανταρζή άμισθη Ειδική Σύμβουλος Δημάρχου στον Τομέα Πρόνοιας

 

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες καθώς και το βίντεο με τις δηλώσεις!

ΠΗΓΗ: www.kosnews24.gr

Διαφημίσεις

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις