Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Οργανωμένη συμμετοχή του δήμου Πάτμου στην έκθεση Τουρισμού WTM 2020 Virtual

Οργανωμένη συμμετοχή του δήμου Πάτμου στην έκθεση Τουρισμού WTM 2020 Virtual

από 12nisospress
216 προβολές

Ιδιαίτερα εποικοδομητική ήταν η παρουσία του Δήμου Πάτμου και της Επιτροπής Τουρισμού στη μεγαλύτερη διεθνή ψηφιακή έκθεση Τουρισμού στον κόσμο που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 9-11 Νοεμβρίου 2020.

Ο Δήμος διασφάλισε τη δική του ξεχωριστή παρουσία με πλήρες προφίλ που περιελάμβανε προωθητικό υλικό που ήταν ορατό στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης και συμμετείχε σε πλήθος προγραμματισμένων συναντήσεων με σημαντικούς επαγγελματίες, δημοσιογράφους και εκπροσώπους social media και ΜΜΕ μετά από προετοιμασία πολλών εβδομάδων.

Μεταξύ άλλων, ξεχώρισαν οι συνομιλίες με tour operators των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας που αναζητούν νέους προορισμούς, ταξιδιωτικούς συντάκτες που αρθρογραφούν σε έγκριτα Διεθνή ΜΜΕ όπως “Lonely Planet”, “Daily Telegraph”, “CNN Travel”, ερευνητές από τηλεοπτικά δίκτυα όπως το δημοφιλές Βρετανικό BBC και διευθυντικά στελέχη μεγάλων ομίλων όπως του National Geographic Traveller. Η επικοινωνία θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα για την αξιολόγηση και όσο το δυνατό μεγαλύτερη αξιοποίηση μέρους αυτών με στόχο την ανάδειξη του προορισμού στο μέλλον.
Η προσπάθεια αυτή καταβάλλεται από την Επιτροπή Tουρισμού του Δήμου με τη στήριξη εταιρείας εξειδικευμένων συμβούλων τουρισμού που βοήθησε και στην οργάνωση των επαφών.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις