Αρχική Νέα Ελλάδας Μπάχαλο με τα αναπηρικά επιδόματα: Δικαιούχοι είδαν μικρότερα ποσά στους λογαριασμούς τους – Τι απαντά ο ΟΠΕΚΑ

Μπάχαλο με τα αναπηρικά επιδόματα: Δικαιούχοι είδαν μικρότερα ποσά στους λογαριασμούς τους – Τι απαντά ο ΟΠΕΚΑ

από 12nisospress
116 προβολές

Πολλά παράπονα τις τελευταίες ώρες στον ΟΠΕΚΑ για τα αναπηρικά επιδόματα. Πολίτες παρατήρησαν ότι έλαβαν λιγότερα χρήματα στους λογαριασμούς τους, σε σχέση με αυτά που δικαιούνται. Ο ΟΠΕΚΑ εξέδωσε ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για σοβαρό τεχνικό πρόβλημα στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ.

Η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ για τα αναπηρικά επιδόματα

«Σε συνέχεια ερωτημάτων δικαιούχων αναπηρικών επιδομάτων, ο ΟΠΕΚΑ διευκρινίζει ότι:

Κατά την τακτική μηνιαία καταβολή των αναπηρικών επιδομάτων παρατηρήθηκαν σε ορισμένες περιπτώσεις διαφοροποιημένες καταβολές, λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος της πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ που εξυπηρετεί τα αναπηρικά προνοιακά επιδόματα. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εκκαθάρισης της πληρωμής του τρέχοντος μήνα Φεβρουαρίου, σε ορισμένους δικαιούχους σημειώθηκαν αναντιστοιχίες  ανάμεσα στο δικαιούμενο και στο καταβαλλόμενο ποσό των επιδομάτων.

Ο ΟΠΕΚΑ ζητά συγγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία αυτή.

Ο ΟΠΕΚΑ σε συνεργασία με την ΗΔΙΚΑ καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του τεχνικού προβλήματος το συντομότερο δυνατό.

Η απόδοση των ορθών ποσών στις παραπάνω περιπτώσεις δικαιούχων θα λάβει χώρα με έκτακτη καταβολή, για την οποία οι πολίτες θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση».

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις