Αρχική Νέα Κόσμου Ομπάμα για UFO: Υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν μπορώ να πω στην τηλεόραση – ΒΙΝΤΕΟ

Ομπάμα για UFO: Υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν μπορώ να πω στην τηλεόραση – ΒΙΝΤΕΟ

262 προβολές

Υπάρχουν θεάσεις U.F.O (ΑΤΙΑ – Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα), τις οποίες η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν μπορεί να εξηγήσει, αποκάλυψε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, τονίζοντας ότι μπορεί να γνωρίζει περισσότερα απ’ όσα λέει και ότι υπήρχαν «μερικά πράγματα» που δεν μπορούσε να πει στην τηλεόραση.

Απαντώντας σε ερώτηση για τα βίντεο με θεάσεις U.F.O. που έχουν δώσει το τελευταίο διάστημα στη δημοσιότητα ο στρατός των ΗΠΑ και το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας, ο Μπαράκ Ομπάμα διέψευσε τις θεωρίες συνωμοσίας ότι υπάρχει απόρρητος χώρος όπου φυλάσσονται εξωγήινοι και διαστημικά σκάφη.

Διηγώντας τις πρώτες ημέρες του στο Οβάλ Γραφείο, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι όταν έγινα πρόεδρος ρώτησα. “’Υπάρχει κάποιο εργαστήριο κάπου όπου διατηρούμε τα εξωγήινα δείγματα και διαστημόπλοια;” Έκαναν λίγη έρευνα… και η απάντηση ήταν “Όχι”».

«Αυτό που είναι αλήθεια, κι εδώ μιλάω σοβαρά, είναι ότι υπάρχουν καταγραφές αντικειμένων στους αιθέρες μας, για τα οποία δε γνωρίζουμε πολλά πράγματα», αποκάλυψε ο Ομπάμα. «Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πώς κινούνται, την τροχιά τους… δεν είχαν μοτίβα που εξηγούνται εύκολα» πρόσθεσε.

«Πιστεύω λοιπόν ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να παίρνουν σοβαρά την προσπάθειά τους να ερευνήσουν και να καταλάβουν τι είναι αυτό. Αλλά δεν έχω τίποτα να σας αναφέρω σήμερα» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις