Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Ομόφωνο ψήφισμα συμπαράστασης του δήμου Πάτμου

Ομόφωνο ψήφισμα συμπαράστασης του δήμου Πάτμου

82 προβολές

Ο δήμαρχος Πάτμου κ. Λευτέρης Πέντες εξουσιοδότησε δικηγόρο να εκπροσωπήσει τον δήμο Πάτμου κατά τη δικάσιμο της 11ης Ιανουαρίου 2022 ενώπιον του ελεγκτικού συνεδρίου ώστε να λάβει αναβολή κατά τη συζήτηση των αιτήσεων αναστολής εκτέλεσης ενστάσεων καταλογιστικών πράξεων του επιτρόπου Δωδεκανήσου κατά Δημάρχους, Δ. Συμβούλους και Δημ. υπαλλήλους των δημοτικών περιόδων 2000-2002 και 2003-2005.

Είχε προηγηθεί το ομόφωνο ψήφισμα συμπαράστασης του δημοτικού συμβουλίου που εισηγήθηκε ο δήμαρχος κ. Πέντες, σύμφωνα με το οποίο πιστεύει και θεωρεί ότι τόσο οι δημοτικοί υπάλληλοι όσο και οι δήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι των περιόδων εκείνων, ουδόλως ζημίωσαν τον δήμο και δεν προκύπτει η παραμικρή υπόνοια για κατάχρηση ή υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος.

Όλες αυτές οι δαπάνες που αναφέρονται στους καταλογισμούς  προήγαγαν τα κοινωνικά,πολιτιστικά, πνευματικά και οικονομικά συμφέροντα των δημοτών και προήγαγαν τη βιώσιμη ανάπτυξη αναφέρεται στο ψήφισμα.

(Από το “Patmos Τimes”)

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις