Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Ομιλία του Βουλευτή Δωδεκανήσου και Κοσμήτορα της Βουλής Βασίλη Α. Υψηλάντη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Ομιλία του Βουλευτή Δωδεκανήσου και Κοσμήτορα της Βουλής Βασίλη Α. Υψηλάντη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

72 προβολές

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ –ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ

ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ

Α’ Πρόεδρος Επιτροπής Οικονομικών Βουλής

Βουλευτής Δωδεκανήσου – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

9 Νοεμβρίου 2021

 

 

 

Ομιλία του Βουλευτή Δωδεκανήσου και Κοσμήτορα της Βουλής Βασίλη Α. Υψηλάντη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής Βασίλης Α. Υψηλάντης μίλησε σήμερα στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά την ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Κ.Ο της ΝΔ Ιωάννη Μπούγα και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Κ. Μητσοτάκη ήταν ένας από τους Βουλευτές που πήραν τον λόγο.

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης αναφέρθηκε στους χειρισμούς του Πρωθυπουργού στη διεθνή συγκυρία της παγκοσμιοποίησης, της πανδημίας και της κλιματικής αλλαγής, στις παρεμβάσεις του στο εξωτερικό και στο σημαντικό Κυβερνητικό έργο στα νησιά μας. Επίσης εστίασε στο ρόλο του βουλευτή και στη θέση του στο σημερινό πολιτικό μας σύστημα.

Αναφορικά με την πανδημία ζήτησε από τον Πρωθυπουργό τον οριζόντιο εμβολιασμό των κατοίκων των νησιών μας, όπως έγινε στην πρώτη και δεύτερη δόση, καθώς επίσης και την ενίσχυση των εμβολιαστικών κέντρων της Ρόδου . Τέλος επανέλαβε την ανάγκη για τον επαναπροσδιορισμό και τη μείωση των συντελεστών έμμεσης φορολογίας ( ΦΠΑ ) στον τουριστικό τομέα και στα νησιά .

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις