Αρχική Δημοτικά Συμβούλια Λέρου Ομόφωνη η Απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Λέρου για την αποκατάσταση του Ιστορικού Ξενοδοχείου Λέρος

Ομόφωνη η Απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Λέρου για την αποκατάσταση του Ιστορικού Ξενοδοχείου Λέρος

192 προβολές

Ιστορική θεωρείτε η απόφαση που πάρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Γενάρη, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Λέρου και αφορά την αποκατάσταση του Ιστορικού Ξενοδοχείου “ Λέρος ” στο Λακκί ! 

Η συνεδρίαση δυστυχώς ήταν πέρα κάθε λογικής επεισοδιακή αφού για ακόμα μια φορά η παράταξη του Στέλιου Λουλουδιά προσπαθούσε χωρίς λόγο να βρεί διάφορες δικαιολογίες προκειμένου να μην ψηφίσει την πρόταση της δημοτικής αρχής . Μάλιστα ο επικεφαλής της Παράταξης “ Λέρος Νέα Αρχή ” ανακοίνωσε παίρνοντας  το λόγο ότι η παράταξη του δεν θα ψηφίσει την συγκεκριμένη πρόταση φοβούμενη τον μελλοντικό  καταλογισμό …..

Η προσωρινή αυτή απόφαση του κ. Λουλουδιά έφερε αντιδράσεις τόσο από το Δήμαρχο κ. Κόλια Μιχάλη όσο και από τους αντιδημάρχους κ. Καστή και κ. Μεραμπελιώτη, που κατηγόρησαν την παράταξη Λουλουδιά  για ανευθυνότητα σε έργα που αφορούν την ανάπτυξη του τόπου .

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΙΣΑΠ κ. Γρεκός μίλησε για ιστορική ευθύνη της παράταξης Λουλουδιά, για ένα έργο που ο ίδιος είναι περήφανος που θα ψηφίσει και που η κοινωνία το περίμενε 13 ολόκληρα χρόνια .

Ακούγοντας τα όσα ισχυρίστηκε ο κ. Λουλουδιάς … τον λόγο πήρε ο μηχανικός του Δήμου κ. Χριστόδουλος Έλληνας ο οποίος με επιχειρήματα εξήγησε στον κ. Λουλουδιά ότι όσα ισχυρίζεται δεν ισχύουν ! 

Ο επικεφαλής της παράταξης Λέρος Νέα Αρχή αναγκάστηκε να αλλάξει την απόφαση του και τελικά ευτυχώς για αυτόν και την παράταξη του , ψήφισαν την πρόταση της Δημοτικής Αρχής για την αποκατάσταση του ιστορικού ξενοδοχείου Λέρος .

Η αλλαγή απόφασης της παράταξης Λουλουδιά προκάλεσε εκνευρισμό πολλών δημοτικών συμβούλων διότι χωρίς λόγο παρεμπόδισαν για μια ώρα την απόφαση …. Μάλιστα ακούστηκαν αρκετά γαλλικά από τον Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Παλαπουγιούκ σε βάρος της παράταξης Λουλουδιά για εμπαιγμό των εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου .

Τέλος να σημειωθεί η τεράστια απουσία από τις εργασίες των Δημοτικών συμβούλων  της παράταξης “Νέα Πορεία για τη Λερο ”

Όλη η συνεδρίαση : 

 

https://youtu.be/zSH7doV9eow

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις