Αρχική Νέα Λέρου Ομαλά εξελίσσεται στη Λέρο η διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ – Πάνω από 140 άτομα έχουν προσέλθει έως τώρα να ψηφίσουν.

Ομαλά εξελίσσεται στη Λέρο η διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ – Πάνω από 140 άτομα έχουν προσέλθει έως τώρα να ψηφίσουν.

107 προβολές

Από νωρίς το πρωί η τοπική οργάνωση του ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ έχει κάνει όλες τις διαδικασίες προκειμένου να ψηφίσουν οι φίλοι του κόμματος και να εκλέξουν το νέο αρχηγό !

Έως αυτήν την ώρα έχουν προσέλθει πάνω από 145 φίλοι του κόμματος να ψηφίσουν ενώ αναμένεται ότι το νούμερο θα ανεβεί και άλλο.

Η οργανωτική επιτροπή του Κόμματος είναι ευχαριστημένη από την συμμετοχή και ευχαριστεί τον κόσμο για την προσέλευση .

Η 12nisopress.com θα έχει συνεχής ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την ψηφοφορία και τα αποτελέσματα στο νησί της Λέρου , στα Δωδεκανησα αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα .

Να σημειωθεί ότι η εκλογική διαδικασία λαμβάνει χώρα στην δημοτική αφορά στον Πλάτανο και οι κάλπες θα κλείσουν μετά τις 6 το απόγευμα. 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις