Αρχική Νέα Λέρου ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

από 12nisospress
230 προβολές

ΛΕΡΟΣ: 15/02/2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μελών του μη κερδοσκοπικού Σωματείου με την επωνυμία «ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ»

που εδρεύει στην Λέρο, ΤΚ 85400, έχει συσταθεί και λειτουργεί νόμιμα, δυνάμει της υπ’ αριθ. 9/26-11-2019 Διάταξης Αναγνώρισης Σωματείου του Ειρηνοδικείου Λέρου και το από 6-12-2019 αποδεικτικό επίδοσης στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω και έχει καταχωρηθεί στο Βιβλίο Σωματείων που τηρείται στο Πρωτοδικείο Κω με αύξοντα αριθμό 4/05-02-2020.

Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό του Σωματείου (άρθρο 18, παρ. 4Β), καλούνται τα ταμειακά ενήμερα τακτικά μέλη αυτού, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 19η Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 μμ, στο κατάστημα καφετέρια ΚΙΝΕΖΟΣ στο Λακκί Λέρου, προκειμένου να συζητήσουν και να αποφασίσουν επί των κατωτέρω θεμάτων:

ΘΕΜΑΤΑ

1. Συζήτηση και έγκριση της ημερομηνίας πραγματοποίησης των εκλογικών διεργασιών του συλλόγου καθώς και ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών της τριμελούς εφορευτικής επιτροπής.

2. Δηλώσεις των υποψηφιοτήτων προς την εφορευτική επιτροπή για την Εκλογή των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου καθώς και για την Τριμελή Εξελεγκτική Επιτροπή.

3. Γενική συζήτηση και ενημέρωση των μελών του σωματείου από την προσωρινή διοικούσα επιτροπή σχετικά με τις ενέργειες και τα θέματα τα οποία θα πρέπει να διευθετηθούν άμεσα από το Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει από τις εκλογικές αρχαιρεσίες.

Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για τη διεξαγωγή της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, ορίζεται ότι η 1η Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και χώρο και με τα ίδια μόνο ανωτέρω θέματα, χωρίς τη δημοσίευση νέας, ειδικής για το σκοπό αυτό πρόσκλησης.

Η Τριμελής Διοικούσα Επιτροπή

ΒΑΡΝΑΣ Αδαμάντιος,                                               ΕΛΛΗΝΑΣ Χριστόδουλος,                              ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΟΣ Μιχαήλ

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις