Αρχική Νέα Λέρου ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ: Συνάντηση – ενημέρωση με την Θεατρική Ομάδα Λέρου

ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ: Συνάντηση – ενημέρωση με την Θεατρική Ομάδα Λέρου

226 προβολές

ΛΕΡΟΣ: 19-10-2020

Αρ. Πρωτ: 31/19-10-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια των ενημερωτικών επαφών τις οποίες διενεργεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ με τις διοικήσεις φορέων και συλλόγων του νησιού μας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου συνάντηση σε επίπεδο Διοικητικών Συμβουλίων με την Θεατρική Ομάδα Λέρου.

Η ενημέρωση αυτή, εκτός της παρουσίασης ενός γενικού πλαισίου ανάδειξης του σκοπού και της αποστολής της ομάδας μας, αφορούσε κυρίως την πρόταση συνεργασίας των δύο φορέων η οποία κατατέθηκε από την ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ προς την Θεατρική Ομάδα Λέρου σχετικά με την δυνατότητα παροχής υγειονομικής κάλυψης των εκδηλώσεων της στο νησί μας, τόσο σε ανοικτούς όσο και κλειστούς χώρους.

Επίσης παρουσιάστηκε ενδελεχώς προς την ΘΟΛ η παράλληλη δράση που έχει αναλάβει και διενεργεί η ομάδα μας σχετικά με την εύρεση πόρων για την αγορά ικανοποιητικού αριθμού αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών οι οποίοι θα εξοπλίσουν το νησί μας.

Από την πλευρά των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Θεατρικής Ομάδας Λέρου υπήρξε η διαβεβαίωση της στενής συνεργασίας των δύο φορέων καθώς επίσης και η επιθυμία να βοηθήσουν με διάφορους τρόπους στην εξεύρεση πόρων για την αγορά των αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών.

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Θεατρικής Ομάδας Λέρου για την φιλοξενία τους και για την έμπρακτη στήριξη τους προς την ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

-Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ-                                                                                    -Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αδαμάντιος Βάρνας                                                                                     Στέλιος Κάλλας

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις