Αρχική Νέα Λέρου ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

από 12nisospress
280 προβολές

ΛΕΡΟΣ: 20/2/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του σωματείου μας όπου τα κύρια θέματα προς συζήτηση και ψηφοφορία ήταν:

1. Ο καθορισμός της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογικών αρχαιρεσιών του σωματείου για την ανάδειξη τόσο του επταμελούς διοικητικού συμβουλίου όσο και της τριμελούς ελεγκτικής επιτροπής.

2. Η εκλογή της τριμελούς εφορευτικής επιτροπής της οποίας τα μέλη θα έχουν την ευθύνη της διοργάνωσης και της ομαλής διεξαγωγής των εκλογικών αρχαιρεσιών καθώς και τη συλλογή των υποψηφιοτήτων τόσο για το διοικητικό συμβούλιο όσο και για την τριμελή ελεγκτική επιτροπή.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ:

1. Ως ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογικών αρχαιρεσιών ορίστηκε η 7η Μαρτίου 2020 ημέρα Σάββατο και από τις 13:00 μμ έως 16:00 μμ σε χώρο που θα ανακοινωθεί στα μέλη αμέσως μετά το πέρας των δηλώσεων των υποψηφιοτήτων στην τριμελή εφορευτική επιτροπή των οποίων, ως καταληκτική ημερομηνία, ορίστηκε η Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020.

2. Για την τριμελή εφορευτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι, Μουντάκης Δημήτριος του Χριστόφορου, Τραμπούλης Γεώργιος του Ιωάννη και Χατζημιχάλη Αθηνά-Ραφαέλα του Παντελεήμων. Ως αναπληρωματικό μέλος εκλέχθηκε ο Μαρκάκης Βαγγέλης του Γεωργίου.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΑ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΟ 6942 072 875 Ή ΚΑΙ ΜΕ EMAIL ΣΤΗΝ ΗΛ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: leros.sar@gmail.com ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΠΡΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΙΤΗΣΗ.

Ευχαριστούμε θερμά για ακόμη μία φορά τον Εμπορικό Σύλλογο Λέρου και τον πρόεδρο του, κύριο Κωνσταντάρα Πέτρο, για την παραχώρηση προς το σωματείο μας της αίθουσας συνεδριάσεων του Ε.Σ.Λ.

Εκ της Διοικούσας Επιτροπής.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις