Αρχική Νέα Λέρου Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Λέρου : Εγκατάσταση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή στην Κάμάρα Λέρου.

Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Λέρου : Εγκατάσταση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή στην Κάμάρα Λέρου.

71 προβολές

 

Το απόγευμα της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη κατά σειρά εγκατάσταση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή στο Super Market Ταχλιαμπούρη στην περιοχή της Καμάρας Λέρου.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα αποτελεί προϊόν χορηγίας του ιδιοκτήτη του καταστήματος κυρίου Σάββα Ταχλιαμπούρη και της οικογένειας του.

Μετά από ενημέρωση που πραγματοποίησαν τα μέλη της ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ προς τους χορηγούς, άμεσα πραγματοποιήθηκε η αγορά του μηχανήματος και συμφωνήθηκε να εκπαιδευτεί το προσωπικό αλλά και οι ιδιοκτήτες του Super Market ούτως ώστε να καλυφθεί τυχών ανάγκη παροχής Πρώτων Βοηθειών από πιστοποιημένο πάροχο.

Εκ μέρους του συνόλου των συμπολιτών μας εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας προς την οικογένεια του κυρίου Σάββα Ταχλιαμπούρη για αυτή την ουσιαστική προσφορά τους προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού μας.

Ευχόμαστε και άλλοι συμπολίτες μας να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους!

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις