Αρχική Νέα Λέρου ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ : Eπίσκεψη στο Ισιδώρειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Λέρου

ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ : Eπίσκεψη στο Ισιδώρειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Λέρου

από 12nisospress
215 προβολές

ΛΕΡΟΣ: 30-04-2021

Αρ. Πρωτ: 18

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια των ανθρωπιστικών της δράσεων, η ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ πραγματοποίησε σήμερα το πρωί επίσκεψη στο Ισιδώρειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Λέρου με κλιμάκιο του Υγειονομικού της Τμήματος αποτελούμενο από έξι μέλη-διασώστες, προκειμένου να παραδώσει προς τον διευθυντή του ιδρύματος, Θεοφιλέστατο Πατέρα Στέφανο, ποσότητα προϊόντων
σίτισης για τους γέροντες μας.

Δυστυχώς λόγο των προστατευτικών μέτρων που σχετίζονται με τον κορονοϊό, δεν κατέστη δυνατή η δια ζώσης επίσκεψη των μελών της Ομάδας μας προκειμένου να δώσουμε λίγη χαρά προς τους γέροντες μας καθώς και τις απαραίτητες εορταστικές ευχές και ως εκ τούτου παρακαλέσαμε τον Θεοφιλέστατο Πατέρα Στέφανο, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία του, να τις μεταφέρει αντί εμάς.

Τα μέλη της ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ ευχόμαστε στη διεύθυνση, το προσωπικό καθώς και τους παππούδες και τις γιαγιάδες του Ισιδώρειου Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Λέρου, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

Υποσχόμαστε να πραγματοποιήσουμε εκ νέου την επίσκεψη μας, καθώς και άλλες παρόμοιες επισκέψεις, αμέσως μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ-

Αδαμάντιος Βάρνας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Στέλιος Κάλλας

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις