Αρχική Νέα Λέρου ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ: Ευχαριστήριο στον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου κύριο Εμμανουήλ Παπαδάκη καθώς και τα υπόλοιπα στελέχη του Α.Τ. για την άψογη συνεργασία τους.

ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ: Ευχαριστήριο στον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου κύριο Εμμανουήλ Παπαδάκη καθώς και τα υπόλοιπα στελέχη του Α.Τ. για την άψογη συνεργασία τους.

από 12nisospress
319 προβολές
Εκ μέρους των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και των υπολοίπων Μελών – Διασωστών της ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ θα θέλαμε να ευχαριστούμε με τη σειρά μας τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου κύριο Εμμανουήλ Παπαδάκη καθώς και τα υπόλοιπα στελέχη του Α.Τ. για την άψογη συνεργασία τους.
Είμαστε πεπεισμένοι πως η συνεργασία αυτή τόσο με την Αστυνομική Αρχή του νησιού μας όσο και με τις υπόλοιπες επίσημες αρχές και φορείς, θα συνεχιστεί και θα παγιωθεί προς όφελος των κατοίκων της Λέρου.
Η τιμή και η χαρά που νιώθουμε είναι πολύ μεγάλη διότι αποδεικνύεται έμπρακτα ότι, η αποστολή και ο σκοπός ύπαρξης της Ομάδας μας είναι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ και ΧΡΗΣΙΜΟΣ προς την κοινωνία του νησιού μας!
Με εκτίμηση
Αδαμάντιος ΒΑΡΝΑΣ
Πρόεδρος Ο.Ε.Δια.Λ

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις