Αρχική Αθλητισμός Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διοργάνωση του Εθνικού Κυπέλλου Ορεινής ποδηλασίας και ο διασυλλογικός αγώνας MTB URBAN XCC

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διοργάνωση του Εθνικού Κυπέλλου Ορεινής ποδηλασίας και ο διασυλλογικός αγώνας MTB URBAN XCC

132 προβολές
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διοργάνωση του Εθνικού Κυπέλλου Ορεινής ποδηλασίας και ο διασυλλογικός αγώνας MTB URBAN XCC,που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022, σε συνεργασία του Δήμου Λέρου με τον Ποδηλατικό Όμιλο της Κω, την υποστήριξη του Ποδηλατικού Ομίλου Λέρου και του Leros Bike & Fun Academy.
Η εκκίνηση δόθηκε από το Λακκί, με τον αγώνα των μικρών αθλητών, αγόρια και κορίτσια αντίστοιχα, συνεχίστηκε με μεγαλύτερους αθλητές και ολοκληρώθηκε με την απονομή βραβείων και τίτλων.
Την Κυριακή ο αγώνας διεξήχθη στην περιοχή Φυτώριο –Καμαράκι όπου υπάρχουν διαμορφωμένα μονοπάτια με βαθμό δυσκολίας για τους αθλητές χαρίζοντας ένα συναρπαστικό θέαμα στον κόσμο που παραβρέθηκε.
Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας εκφράζει τις ευχαριστίες του στον κ. Νικόλαο Πρέζα, στους αθλητές που έλαβαν μέρος, στου επισκέπτες που ήρθαν στο νησί μας , αλλά κυρίως ευχαριστεί τον συμπολίτη μας κ. Φανούρη Κοντογιωργάκη Εκπαιδευτή Ποδηλασίας και Αντιπρόεδρο του Ποδηλατικού Ομίλου Λέρου για την άριστη διεξαγωγή της όλης διοργάνωσης και παράλληλα για την δεύτερη θέση που κατέλαβε.
Επίσης όλους όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή των αγώνων.
Ο κ. Κόλιας δήλωσε ότι ήταν μεγάλη μας τιμή να διεξαχθεί ο αγώνας για το Εθνικό Κύπελλο Ποδηλασίας στο νησί μας, τονίζοντας ότι η διοργάνωση αποσκοπεί στην διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος, στην ενίσχυση της ταυτότητας του νησιού ως ποδηλατικός και τουριστικός προορισμός, χαρακτηρίζοντας την ως γιορτή ποδηλασίας.
klir

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις