Αρχική Νέα Λέρου Oλοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας στο χριστουγεννιάτικο πάρκο στη «Χριστουγεννιάτικη Παραμυθοχώρα»

Oλοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας στο χριστουγεννιάτικο πάρκο στη «Χριστουγεννιάτικη Παραμυθοχώρα»

99 προβολές
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας στο χριστουγεννιάτικο πάρκο στη «Χριστουγεννιάτικη Παραμυθοχώρα» με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων φίλων.
Σήμερα τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων ,την παράσταση έκλεψε η κα Ιωάννα Κωνσταντοπούλου η οποία αφιλοκερδώς διασκέδασε τα παιδιά ,με χορό,παιχνίδι και face painting.
Ο Δήμαρχος Λέρου κ.Μιχάλης Κόλιας ευχαριστεί την κα Κωνσταντοπούλου για την σημερινή της προσφορά ,η οποία κατάφερε να διασκεδάσει και να κάνει χαρούμενους μικρούς και μεγάλους!
Ευχαριστεί επίσης τους συλλόγους και τους φορείς που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις, όλους όσους βοήθησαν και τέλος τη συνεργάτιδα του κα Σοφία Σπύρου για την άψογη διοργάνωση και επιμέλεια των εκδηλώσεων.
Και του χρόνου ακόμη πιο όμορφα,πιο γιορτινά και πιο διασκεδαστικά!!!

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις