Αρχική Web TV Όλο το Βίντεο από την επεισοδιακή τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου

Όλο το Βίντεο από την επεισοδιακή τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου

169 προβολές

Σας παρουσιάζουμε όλο το Βίντεο από την επεισοδιακή τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου που πραγματοποιήθηκε εχθές 25 Γενάρη !

Για την ακρίβεια θα παρακολουθήσετε την υβριστική επίθεση του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου και δημοτικού συμβούλου κ. Μουντάκη Δημήτρη στον ανεξάρτητο Δημοτικό σύμβουλο κ. Παλαπουγιούκ με αφορμή της ψηφοφορίας θέματος εκτός ημερήσιας διάταξης.

Ο κ. Παλαπουγιούκ ζήτησε άμεσα από τον επικεφαλής του συνδυασμού << Λέρος Νέα Αρχή >> κ. Λουλουδιά να ζητήσει δημόσια συγνώμη για την εκφραστική επίθεση που δέχτηκε από το στέλεχος της παράταξης του  , πράγμα και το οποίο έγινε .

Στην συνέχεια όμως γράφτηκε μια από τις μελανότερες σελίδες στην ιστορία του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου , όταν ο κ. Παλαπουγιούκ ταραγμένος διακόπτει την ροή του ΔΣ και καταγγέλει στην πρόεδρο μήνυμα που του στάλθηκε από τον κ. Μουντάκη στο προσωπικό του κινητό και περιείχε ύβρις και απειλές ….

Ο κ. Παλαπουγιούκ έκανε λόγο για καταστρατήγηση της Δημοκρατίας και των αξιών που διέπουν το δημοτικό συμβούλιο και ζήτησε την άμεση παραπομπή του κ. Μουντάκη στην αρμόδια επιτροπή ελέγχου αιρετών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου ή την άμεση παραίτηση του !

Στη συνέχεια η πρόεδρος κ. Παπαφώτη  ακούγοντας την καταγγελία πρόσθεσε ότι και η ίδια στο παρελθόν έχει δεχτεί μηνύματα από τον κ. Μουντάκη . Η ίδια τόνισε ότι θα κάνει ότι ορίζουν οι κανονισμοί και οι νόμοι προκειμένου να προστατευθεί ο Δημοτικός Σύμβουλος αλλά και το Δημοτικό συμβούλιο από τέτοιου είδους συμπεριφορές και ζήτησε επιπλέον την άποψη του νομικού συμβούλου του Δήμου Λέρου κ. Παραπονιάρη ο οποίος τόνισε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες ….

Στο 00:29:20 ακούγονται οι βρισιές του κ. Μουντάκη  και στο 01::58:50 η τοποθέτηση του κ. Παλαπουγιούκ για το απειλητικό μήνυμα του κ. Μουντάκη .

Παρακολουθήστε όλη τη συνεδρίαση :

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις