Αρχική Web TV Όλη η συνέντευξη του Δημάρχου Λέρου κ. Κόλια Μιχάλη – Σφοδρή επίθεση σε Τιμόθεο Κωττάκη – Τον αποκάλεσε Πολιτικό λιποτάκτη

Όλη η συνέντευξη του Δημάρχου Λέρου κ. Κόλια Μιχάλη – Σφοδρή επίθεση σε Τιμόθεο Κωττάκη – Τον αποκάλεσε Πολιτικό λιποτάκτη

280 προβολές

Σε μια μεγάλη συνέντευξη εφ όλης της ύλης που κράτησε πάνω από 2 ώρες ο Δήμαρχος Λέρου παρουσίασε τα έργα που έγιναν και που τρέχουν στο νησί μας αλλά και έκανε σφοδρή επίθεση στο Υποψήφιο Δήμαρχο Λέρου και τ. Δήμαρχο κ. Κωττάκη Τιμόθεο  για τα όσα είπε στην Πολιτική Συγκέντρωση που οργάνωσε την Τετάρτη 22 Μαρτίου .

 

Ο κ. Κόλιας ανακοίνωσε την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή ελικοδρομίου στο Παρθένι της Λέρου . Επιπλέον ο Δήμαρχος μέσα στα όσα είπε ανακοίνωσε την έγκριση 6 θέσεων Δημοτικών Αστυνόμων .

ο Δήμαρχος Λέρου επιτέθηκε σφόδρα στον τ. Δήμαρχο κ. Κωττάκη για τα όσα είπε , τα οποία αποκάλεσε ψέματα και τον χαρακτήρισε πολιτικό  λιποτάκτη και μηδενιστή.

Ο κ Κόλιας κατηγόρησε τον τ. Δήμαρχο ότι για απαράδεκτη  έπαρση και οτι έχει καταργήσει τις δημοκρατικές διαδικασίες αφού προκαταβάλει το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών χωρίς να σέβεται το πολίτευμα και την νοημοσύνη των πολιτών. Μάλιστα τόνισε ότι τόσο αυτός όσο και οι συνεργάτες του θα αφήσουν στην κρίση της κοινωνίας τα όσα έχουν κάνει και θα σεβαστούν το αποτέλεσμα .

Δείτε όλη την συνέντευξη στην οποία συμμετείχαν η διαδικτυακή μας εφημερίδα 12nisospress , το Κανάλι του Αιγαίο Τv και το ράδιο Λέρος : 

 

 

https://www.youtube.com/live/ZZ3Yk1Z9odg

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις