Η Β . Ελλάδα Αγκαλιάζει τη Λέρου
44 επισκέπτες από Β. Ελλάδα βρίσκονται από το απόγευμα της Πέμπτης 5/8 στο νησί μας μετά από συνεργασία που είχαν οι ιδιοκτήτες του πεντάστερου ξενοδοχείου CHRITHONIS PARADISE με την Σύμπραξη 92 τουριστικών γραφείων που εκπροσωπούνται απο τον κ. Στέφανο Χατζημανώλη, τουριστικό πράκτορα του Silver Holidays αλλά και την Βοήθεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Πραγματικά οι υποσχέσεις και οι δεσμεύσεις της οικογένειας Ασβεστά ιδιοκτητών του CHRITHONIS PARADISE HOTEL, γίνονται πράξη με μια προσπάθεια που μοιράζει χαμόγελα και αισιοδοξία ότι το τουριστικό μέλλον του νησιού αλλάζει προς το καλύτερο.
Οι επισκέπτες έφτασαν με πτήση τσάρτερ της Sky Express στο νησί της Καλύμνου και από εκεί μεταφέρθηκαν στο λιμένα της Αγίας Μαρίνας στη Λέρο με το πλοίο ΖΕΦΥΡΟΣ της SAOS FERRIES !
Οι επισκέπτες θα διαμείνουν 8 ημέρες και θα επισκεφθούν όλα τα αξιοθέατα της Λέρου !
Πρέπει να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο γκρούπ επισκεπτών από τη Β. Ελλάδα , ενώ ήδη γνωρίζουμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλα γκρουπ !
Το μόνο που απομένει είναι να συνεργαστούν οι φορείς της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου του Δήμου και του Αρμόδιου Υπουργείου, ώστε πλέον οι πτήσεις τσάρτερ να μπορούν να προσγειώνονται στο νησί μας αφού το αεροδρόμιο της Λέρου παρέχει όλες τις τεχνικές προδιαγραφές.
Επιμένουμε ότι αυτή η κίνηση μπορεί αφενός να επιφέρει μεγάλη οικονομική ανάσα στο νησί μας και αφετέρου να βοηθησει στην προβολή του σε όλη την Ελλάδα .
Φωτογραφίες και βίντεο από αυτή την πρώτη επίσκεψη τουριστών από τη Β. Ελλάδα :
Βίντεο :
Φωτογραφίες :
Φωτογραφίες και βίντεο : Μαρία Καλογιαννάκη ( ΜΚ PHOTO STUDIO)
Aπαγορεύεται η αντιγραφή των φωτογραφιών και η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του 12nisospress και του ΜΚ PHOTO STUDIO