Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάλυμνος Οι σπουδαστές της ΑΕΝ αποχαιρετούν τον Διοικητή «της καρδιάς τους» Θ. Τσαγκάρη και υποδέχονται τον νέο Δ. Κλάδη

Οι σπουδαστές της ΑΕΝ αποχαιρετούν τον Διοικητή «της καρδιάς τους» Θ. Τσαγκάρη και υποδέχονται τον νέο Δ. Κλάδη

209 προβολές

Oι σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου, με ανακοίνωσή του Συλλόγου τους, για την αλλαγή Διοίκησης στην Ακαδημία, καλωσορίζοντας τον νέο τους Διοικητή, Πλωτάρχη Λ.Σ. κ. Διονύσιο Κλάδη και αποχαιρετώντας τον τέως και κυρίως πρώτο Διοικητή της Σχολής, τον συμπατριώτη μας Πλωτάρχη Λ.Σ. κ. Θεοφίλη Τσαγκάρη.

 

Οι σπουδαστές της ΑΕΝ Καλύμνου, με την σημερινή τους ανακοίνωση, με λόγια καρδιάς και ειλικρινούς αγάπης και αναγνώρισης προς τον, τέως πλέον,  Διοικητή τους, τον Θεοφίλη Τσαγκάρη, Πλωτάρχη του Λ.Σ., που αναλαμβάνει την καίρια θέση του Διοικητή του Λιμεναρχείου Καλύμνου, ένα παιδί από το Χωριό της Καλύμνου, έναν άριστο αξιωματικό και έναν άνθρωπο που πήρε στα χέρια του της ΑΕΝ και της έδωσε δύναμη να ανοίξει φτερά για το μέλλον. Ήταν ο πρώτος Διοικητής της νεοσύστατης Σχολής, που ξεκίνησε δειλά τα βήματά της, έχοντας δίπλα της όλη την Κάλυμνο και τους απανταχού ομογενείς, την στήριξε και δεν περιορίστηκε μόνο στα υπηρεσιακά του καθήκοντα, αλλά έγινε για τους σπουδαστές ο φίλος, ο αδελφός και ο πατέρας, στα πρώτα τους βήματα, δείχνοντάς τους όχι μόνο τον δρόμο για την σταδιοδρομία τους στο Εμπορικό Ναυτικό αλλά και εκείνο του ήθους και των αξιών, που πρωτίστως χαρακτηρίζουν έναν επιτυχημένο επαγγελματία. Για αυτό οι σπουδαστές, στο κλείσιμο της ανακοίνωσής τους, αποκαλούν τον Θεοφίλη τσαγκάρη, ως τον «Διοικητή της καρδιάς τους» και αυτή τους η φράση έχει ένα βαθύ περιεχόμενο, που τα λόγια δεν είναι σε θέση να περιγράψουν.

Οι σπουδαστές της ΑΕΝ, καλωσορίζουν επίσης τον νέο τους Διοικητή, τον Πλωτάρχη Λ.Σ. Διονύσιο Κλάδη, δηλώνοντάς του πως θα είναι στο πλάι του για να επιτευχθούν οι κοινοί στόχοι, για την εξέλιξη της Σχολής και είναι έτοιμοι να διαμορφώσουν μαζί του μια αμοιβαία σχέση «προσφοράς και αφοσίωσης».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου Σπουδαστών της ΑΕΝ:

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα Σ.Σ. Α.Ε.Ν. ΚΑΛΥΜΝΟΥ προς τον τέως Διοικητή της σχολής κ. Θεόφιλο Τσαγκάρη και καλωσορίσματος του νέου Διοικητή κ. Κλάδη Διονυσίου.

Οι Σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή καλωσορίζουμε τον νέο Διοικητή της σχολής μας Πλωτάρχης ΛΣ Κλάδη Διονύσιο. Προσδοκούμε σε μια σχέση προσφοράς και αφοσίωσης και από τις δύο πλευρές με την ελπίδα να καταφέρουμε οι στόχοι μας, οι φιλοδοξίες μας να πραγματοποιηθούν.

Ωστόσο , σήμερα, αποχαιρετούμε τον διοικητή μας Πλωτάρχη ΛΣ Τσαγκάρη Θεόφιλο. Όπου με την άψογη συνεργασία και στήριξη του, μάθαμε να ξεπερνάμε τις δυσκολίες και τις φουρτούνες που συναντάμε. Το ταξίδι της υπομονής, για να κατακτήσουμε τη γνώση και να διαμορφώσουμε τον δικό μας κώδικα αξιών. Έκτισε ένα πεδίο εμπιστοσύνης σε μια διαδρομή πλούσια σε γνώσεις, δράσεις και εμπειρίες.

Σε αυτό το ταξίδι φρόντιζε τα πανιά της ζωής μας να φουσκώσουν με τα όνειρά μας αλλά και με αίσθημα ευθύνης, αξιοπρέπειας και εντιμότητας που εκείνος μας ενέπνευσε. 

Ήταν από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της ακαδημίας ο άνθρωπος όπου την όποια δυσκολία μας την μετέτρεπε σε γνώση, το κάθε εμπόδιο σε δύναμη και το κάθε στραβοπάτημα σε στήριγμα. Κάθε ταξίδι όμως έχει ένα τέλος, και αυτό το τέλος πονάει. Μακάρι σε αυτό το ταξίδι οι δρόμοι μας να συναντηθούνε και πάλι. Όπως και να έχει εμείς τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε, έμαθε και κοπίασε. Καλή συνέχεια στα νέα του καθήκοντα, όπου με βεβαιότητα θα διαπρέψει με το ήθος του, τις γνώσεις του, τις αρχές του και την ανθρωπιά που τον διακρίνουν. Θα είναι πάντα στην καρδιά μας, ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΑΣ.

Ο Σύλλογος Σπουδαστών Α.Ε.Ν Καλύμνου

 

ΠΗΓΗ : palmostiskalymnou.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις