Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Οι «Σκιές του Αιγαίου» εφορμούν με τα νέα ειδικά οχήματα—ΦΩΤΟ

Οι «Σκιές του Αιγαίου» εφορμούν με τα νέα ειδικά οχήματα—ΦΩΤΟ

85 προβολές

Οι «Σκιές του Αιγαίου» της Διοίκησης Ειδικών Δυνάμεων (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ απέκτησαν οχήματα ειδικών αποστολών.

Του Χρήστου Μαζανίτη

Η ελίτ των Ειδικών Δυνάμεων ήδη έχει αρχίσει να εκπαιδεύεται στα νέα Οχήματα Ειδικών Αποστολών, τύπου POLARIS MRZR.

Οι «Σκιές του Αιγαίου» της ΔΕΠ, στο πλαίσιο αναβάθμισης των επιχειρησιακών δυνατοτήτων της και των μέσων που διαθέτει, παρέλαβε 4 Οχήματα Ειδικών Αποστολών POLARIS MRZR με σκοπό την επιχειρησιακή τους αξιοποίηση σε όλα τα είδη αποστολών των Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων.

Μπορούν να αξιοποιηθούν σε αποστολές αναγνώρισης, επιτήρησης, άμεσης επιθετικής ενέργειας, καθώς και αποστολές υποστήριξης όπως μεταφορά υλικών και διακομιδές τραυματιών.

Τα εν λόγω Οχήματα Μάχης έχουν την δυνατότητα να φέρουν ένα μεγάλο εύρος οπλικών συστημάτων, από πολυβόλο minigun έως Αντιαρματικά Βλήματα ή Κατευθυνόμενες Ρουκέτες, καθώς και ειδικό εξοπλισμό παρατήρησης, επικοινωνιών και ηλεκτρονικού πολέμου, ενώ λόγω των τεχνικών προδιαγραφών τους δύναται να μεταφέρονται από Αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας και από Ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού.

Οι «Σκιές του Αιγαίου» εφορμούν με τα νέα ειδικά οχήματα Οι «Σκιές του Αιγαίου» εφορμούν με τα νέα ειδικά οχήματα Οι «Σκιές του Αιγαίου» εφορμούν με τα νέα ειδικά οχήματα

 

ΠΗΓΗ: www.enikos.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις