Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνουν βίντεο που δείχνουν εκατομμύρια Ισπανούς να χειροκροτούν συγχρονισμένα από τα μπαλκόνια τους για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη και την υποστήριξή τους στους ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα της υγείας και που κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν τους νοσούντες από κορωνοϊό.

Με αφορμή αυτήν τους την κίνηση, viral έχει γίνει η πρωτοβουλία απλών πολιτών να ακολουθήσουν το παράδειγμα των Ισπανών και να κάνουν το ίδιο. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που έχει χιλιάδες κοινοποιήσεις στο facebook το ελληνικό ραντεβού έχει δοθεί για απόψε στις 21:00:

«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21.00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας…Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας…Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν!
Και όχι μόνο …όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!»
, γράφει η ανακοίνωση.

Από την πλευρά της, και η Μαρέβα Μητσοτάκη μέσω Twitter προέτρεψε τους πάντες να βγουν στα μπαλκόνια τους και να πουν το δικό τους ευχαριστώ.

Mareva Grabowski-Mitsotaki@MarevaGrabowski

Στις 21:00 σήμερα το βράδυ όλοι στο μπαλκόνι μας!!

View image on Twitter
762 people are talking about this