Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Οι “Αυτόχθονες”… έκοψαν πρόστιμο 1,8 τρισ. ευρώ στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου – Τι απαντά ο ίδιος

Οι “Αυτόχθονες”… έκοψαν πρόστιμο 1,8 τρισ. ευρώ στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου – Τι απαντά ο ίδιος

118 προβολές

Το… θέατρο του παραλόγου, συνεχίζεται με τους αρνητές της πανδημίας. Μετά τους “Θεματοφύλακες του Συντάγματος”, δράση ανέλαβαν οι “Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς”, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να… κόψουν πρόστιμο στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, ζητώντας να τους πληρώσει το αστρονομικό ποσό του 1.799.615.000.000 ευρώ.

Όπως φαίνεται στο χαρτί που του έστειλαν και που δημοσίευσε ο Γιώργος Χατζημάρκος στο Facebook, οι “Αυτόχθονες” του δίνουν τη δυνατότητα να προβεί σε ρύθμιση οφειλής, σε περίπτωση που η Περιφέρεια δεν έχει εύκαιρο το ποσό.

Σύμφωνα με το Mega, αυτή δεν είναι η πρώτη φόρα που οι “Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς”, απειλούν τον Γιώργο Χατζημάρκο με πρόστιμα, επιτάξεις και αφαίρεση ιθαγένειας για εσχάτη προδοσία.

“Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως” δήλωσε ο Γιώργος Χατζημάρκος στον τηλεοπτικό σταθμό.

Απαντά, δε, με χιούμορ στους “Ιθαγενείς”: “Έχουμε βρει δύο τρόπους μέχρι στιγμής. Ο ένας είναι να κάνουμε μία μεγάλη συναυλία και ο δεύτερος να κυκλοφορήσουμε DVD με τις συνεδριάσεις μας. Νομίζω ότι θα αποδώσει το δεύτερο σημαντικά ποσά, θα μπορέσουμε να καλύψουμε τις υποχρεώσεις μας στους Ιθαγενείς”.

Ο Περιφερειάρχης έχει σκοπό να κινηθεί νομικά, αφού όπως λέει αρκετοί αρνητές εμφανίζονται και στις δημόσιες υπηρεσίες απειλώντας του εργαζόμενους, επειδή εφαρμόζουν τα μέτρα.

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις