Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης στην Πάτμο

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης στην Πάτμο

από 12nisospress
233 προβολές

Βουλή Των Ελλήνων

Βασίλειος – Νικόλαος Α. Υψηλάντης

Α’ Κοσμήτορας

Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής

Βουλευτής Δωδεκανήσου – Νέα Δημοκρατία

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

11/12/2023

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης στην Πάτμο

 

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο το Ιερό νησί της Αποκάλυψης την Πάτμο.

Κατά την παραμονή του στο νησί ο βουλευτής είχε συνάντηση με το Δήμαρχο της Πάτμου Ελευθέριο Πέντε και με το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Πάτμου κ. Νικήτα Τσαμπαλάκη, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να συζητήσει θέματα που απασχολούν το νησί.

Ο βουλευτής επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα και το Λιμενικό Σταθμό του νησιού καθώς επίσης και το Μοναστήρι του Ευαγγελισμού στη Χώρα της Πάτμου.

Ιδιαίτερη συνάντηση είχε με τη ΔΗΜ.ΤΟ της ΝΔ Πάτμου, όπου συζήτησε με τον Πρόεδρο και τα Μέλη της τοπικής επιτροπής, κομματικά και τοπικά θέματα.

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης είχε την ευκαιρία να παραστεί στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου στον Κάμπο Πάτμου και σε άλλες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που έγιναν και να ανταλλάξει απόψεις με τους κατοίκους του νησιού.

 

 

ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις