Αρχική Νέα Λέρου O Σύλλογος Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Εξασφάλισε Βασικά είδη Πρώτης Ανάγκης και Ρουχισμό για το Γηροκομείο , την Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Λέρου και για πολλές οικογένειες που χρειάζονται βοήθεια .

O Σύλλογος Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Εξασφάλισε Βασικά είδη Πρώτης Ανάγκης και Ρουχισμό για το Γηροκομείο , την Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Λέρου και για πολλές οικογένειες που χρειάζονται βοήθεια .

202 προβολές

Είναι πραγματικά άξιο λόγου αλλά και συγχαρητηρίων, πως ένας τόσο δραστήριος σύλλογος όπως αυτός των “ Γυναικών Χωρίς Σύνορα ” της Λέρου μπορεί να κάνει  μέσα σε τόσο λίγο διάστημα τόσο σημαντικά  πράγματα  για τις ευάλωτες ομάδες των δομών του νησιού αλλά και για πολλές οικογένειες του νησιού της Λέρου που αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα .

Αυτή τη φορά κατάφεραν να εξασφαλίσουν σημαντικές ποσότητες Ειδών Πρώτης Ανάγκης αλλά και ρουχισμό από τον Ερυθρό Σταυρό Ρόδου, τον οποίο όμως μας εξήγησαν θα διαθέσουν μετά από απόφαση που θα πάρει το ΔΣ του Συλλόγου, σε ευάλωτες ομάδες στο Γηροκομείο του Νησιού , σε ευάλωτες ομάδες ανθρώπων στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Λέρου  και σε πολλές οικογένειες του νησιού που έχουν ανάγκες .

Όπως μας τόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου κα Άννα Ταχλιαμπούρη αλλά και η κοσμήτορας και γραμματέας κα Σαρηγιάννη Αγγελική,  βρήκαν συμπαραστάτη στο αίτημα τους προς τον Ερυθρό Σταυρό Ρόδου , τον Υποψήφιο Βουλευτή Δωδεκανήσου με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ , κ. Κουνάκη Παναγιώτη .

Τέλος  η κα Σαρηγιάνη Αγγελική ( γραμματέας και κοσμήτορας ) μαζί με την κα Σιφουνιού ανέφεραν  ότι το έργο του συλλόγου  έχει αναγνωριστεί πλέον σε κάθε άκρη της πατρίδας μας και όχι μόνο αφού πρόσφατα στο Δήμο Ασχάιμ της Γερμανίας έγινε παζάρι προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά ο σύλλογος των Γυναικών Χωρίς Σύνορα της Λέρου .

Οι Γυναίκες Χωρίς Σύνορα ευχαρίστησαν την Ναυτιλιακή Εταιρία Dodekanisos Seaways της οικογένειας Σπανού που μετέφεραν όλο αυτό το φορτίο από τη Ρόδο στη Λέρο αφιλοκερδώς . 

Η διαδικτυακή μας εφημερίδα 12nisospress  θα είναι πάντα κοντά στους δραστήριους συλλόγους του νησιού μας και θα προβάλει την μεγάλη τους κανονική  προσφορά στους συνανθρώπους μας !

Ένα μεγάλο μπράβο στη διοίκηση και τα μέλη του συλλόγου !!!

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις