Αρχική upro Ο Στέφανος Κασσελάκης απέλυσε τον Γιώργο Τσίπρα

Ο Στέφανος Κασσελάκης απέλυσε τον Γιώργο Τσίπρα

από 12nisospress
19 προβολές
Διαφημίσεις

Ο Στέφανος Κασσελάκης απέλυσε τον Γιώργο Τσίπρα από τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά από συνέντευξη του τελευταίου στο Πρώτο πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και στον Θάνο Σιαφάκα.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Τσίπρας δήλωσε:

«Δέκα λεπτά μετά από ραδιοφωνική συνέντευξη στην ΕΡΑ, στην οποία υποστήριξα την ανάγκη ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου και δημοκρατικής λειτουργίας των κομμάτων, ενημερώθηκα «σχετικά με τη λύση σύμβασης εργασίας» από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Τι είπε νωρίτερα ο Γ. Τσίπρας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ:

«Είναι νωρίς για να συζητήσει κανείς την ηγεσία της Κεντροαριστεράς από τον Αλέξη Τσίπρα»  τόνισε ο Γ. Τσίπρας.  Και πρόσθεσε: «Πρόκειται μάλλον για σύμπτωση, σε συνέχεια άλλων συμπτώσεων. Προφανώς η ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου θα προχωρήσει παρά τα όποια εμπόδια γιατί είναι απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας. Επίσης, η κατάκτηση εδώ και δεκαετίες για δημοκρατία στα κόμματα όπως και στην κοινωνία δεν θα υποκλιθεί σε επικίνδυνες αντιλήψεις που αναφέρονται μόνο σε δικαιώματα και καθόλου στην πολύ βαθύτερη και ευρύτερη ανάγκη δημοκρατίας, διαφάνειας και λογοδοσίας».

«Σε ό,τι με αφορά, δεν ανήκω στο κλαμπ όσων δεν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψουν στη ζωή τους αλλά και σχεδόν ποτέ δεν συνδυαζόταν η πολιτική μου δραστηριότητα με επαγγελματική κομματική σχέση» κατέληξε.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δ

Τι λένε πηγές της Κουμουνδούρου

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, ο Γιώργος Τσίπρας είχε έμμισθη σχέση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ως επιστημονικός συνεργάτης, η οποία είχε ολοκληρωθεί πριν από τις ευρωεκλογές αλλά παρατάθηκε για το διάστημα μέχρι τις ευρωεκλογές. Έκτοτε τα καθήκοντα του ασκεί ο Θάνος Μωραΐτης αμισθί.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις