Αρχική Νέα Λέρου O Πρόεδρος του ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ.Λ. κ. Νεκτάριος Μπίλλης στην έκθεση Τουρισμού “ΙΜΤΜ Ιnternational Tourism Conference”

O Πρόεδρος του ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ.Λ. κ. Νεκτάριος Μπίλλης στην έκθεση Τουρισμού “ΙΜΤΜ Ιnternational Tourism Conference”

από 12nisospress
207 προβολές

O Πρόεδρος του ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ.Λ. και μέλος της Tουριστικήσ Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Λέρου κ. Νεκτάριος Μπίλλης εκπροσώπησε τον Δήμο μας στη έκθεση Τουρισμού “ΙΜΤΜ Ιnternational Tourism Conference” που διεξήχθη στο Τελ Αβιβ, στο Ισραήλ, το διήμερο 11 και 12 Φεβρουαρίου 2020.

Κατά την παραμονή ο κ. Μπίλλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Υπουργο Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη και τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη. Ο Γ.Γ. του ΕΟΤ παρουσίασε συνοπτικά στον κ. Μπίλλη το πλάνο, αξίας 2 εκ. ευρώ, του ΕΟΤ για την προβολή των πέντε νησιών που πλήττονται από την προσφυγική κρίση.

Η παρουσίαση του παραπάνω project αναμένεται να πραγματοποιηθεί από την Κυβέρνηση στους Δημάρχους εντος του προσεχούς διαστήματος.

Ο κ. Μπίλλης συναντήθηκε επίσης με τον Προϊστάμενο του γραφείου του ΕΟΤ στο Ισραήλ κ. Δημήτρη Βασιλειάδη και τον Εμπορικό Ακόλουθο της Ελληνικής Πρεσβείας του Ισραήλ κ.Κωνσταντίνο Δασκαλόπουλο.

Παράλληλα πραγματοποιήσε συναντήσεις με πράκτορες από την πόλη του Τελ Αβίβ και της Χάιφα, προκειμένου να ενταχθεί το νησί της Λέρου στους τουριστικούς προορισμούς των Ισραηλινών δεδομένου ότι περισσότεροι από 1.000.000 Ισραηλινοί επισκέφθηκαν την χώρα μας το 2019.

Αξίζει να σημειώθεί ότι στο ελληνικό περίπτερο της έκθεσης, τα Δωδεκάνησα εκπροσωπήθηκαν από την Ρόδο, την Κάρπαθο και την Λέρο.

Στο περιθώριο της επίσκεψής του ο κ. Μπίλλης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον φίλο της Λέρου και Μητροπολίτη Ελενουπόλεως του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων κ.κ. Ιωακείμ στον οποίο παρέδωσε αναμνηστικά δώρα του Δήμου μας, τόσο για εκείνον, όσο και για τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου Γ’.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα στέκονται

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα που χαμογελούν

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα που χαμογελούν, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα που χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμι

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται, κείμενο που λέει "always in seaso"

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα που χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμι

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις