Αρχική Νέα Δωδεκανήσου O Νίκος Χαραλάμπης πρώην Αντιδήμαρχος Ρόδου και ναυπηγός νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Λέρου – Στην Κάρπαθο Διοικητής ο Βασίλειος Στασινόπουλος.

O Νίκος Χαραλάμπης πρώην Αντιδήμαρχος Ρόδου και ναυπηγός νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Λέρου – Στην Κάρπαθο Διοικητής ο Βασίλειος Στασινόπουλος.

383 προβολές

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Real Voice φαίνεται πως έχουν κλειδώσει για τις θέσεις των Διοικητών στα Νοσοκομεία Ρόδου, Λέρου, Καλύμνου και Καρπάθου τα ονόματα, που εκτός απροόπτου θα είναι οι εξής:

Γιάννης Βασιλάκης – Νοσοκομείο Ρόδου, πρώην Πρόεδρος ΙΣΡ, μαιευτήρας-γυναικολόγος

Νίκος Χαραλάμπης – Νοσοκομείο Λέρου, πρώην Αντιδήμαρχος Ρόδου, ναυπηγός

Βασίλης Στασινόπουλος – Μεταφέρεται από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου της Λέρου στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπάθου

Και ένας απόστρατος στρατιωτικός που έλκει καταγωγή από την Κάλυμνο και θα αναλάβει Διοικητής στο Βουβάλειο Νοσοκομείο Καλύμνου.

Μιλώντας στον Real Voice ο κ. Χαραλάμπης δεν διέψευσε την πληροφορία, δηλώνοντας στην εκπομπή “Πρώτη Καλημέρα” και τον Τέρη Χατζηιωάννου τα εξής:

“Δεν διαψεύδω, αλλά δεν επιβεβαιώνω και τίποτα. Νομίζω ότι θα μπορέσω να τα καταφέρω. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμη. Κοντός ψαλμός αλληλούια.”…

Πηγή : https://realvoice995.gr/giannis-vasilakis-kai-nikos-charalabis-dioikites-sta-nosokomeia-rodou-kai-lerou/?fbclid=IwAR2evRR8IBSKgCcPtOjC05tBptDVkKS5rAxwhBH99DIr1udclx6gLoBzUEM

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις