Αρχική upro Ο Μάνος Κόνσολας στη Λέρο-Σειρά συναντήσεων και επαφών με φορείς και πολίτες

Ο Μάνος Κόνσολας στη Λέρο-Σειρά συναντήσεων και επαφών με φορείς και πολίτες

από 12nisospress
175 προβολές

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

25 Ιουνίου 2021

 

ΘΕΜΑ: «Ο Μάνος Κόνσολας στη Λέρο-Σειρά συναντήσεων και επαφών με φορείς και πολίτες»

 

 

Σειρά συναντήσεων και επαφών με πολίτες και φορείς είχε στη Λέρο, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ.Μάνος Κόνσολας.

Συναντήθηκε με το Δήμαρχο Λέρου, κ. Μιχάλη Κόλλια και μέλη του δημοτικού συμβουλίου, επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο και ενημερώθηκε για την ανάγκη ενίσχυσης των υποδομών και του προσωπικού, ενώ είχε και συνάντηση με το σωματείο των εργαζομένων του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου, τους οποίους ενημέρωσε για την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει για τη θέσπιση νέων κινήτρων για τη στελέχωση των δομών υγείας στις νησιωτικές περιοχές, η οποία σύντομα θα μετατραπεί σε θεσμική και νομοθετική παρέμβαση.

Ο Μάνος Κόνσολας ενημέρωσε τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και τους φορείς του νησιού για την πρότασή του για την αξιοποίηση του αεροδρομίου της Λέρου.

Είχε, επίσης, συναντήσεις με επιχειρηματίες του νησιού με τους οποίους συζήτησε την πρόταση για τις μεγάλες αλλαγές στο καθεστώς ενίσχυσης και χρηματοδότησης στο νέο αναπτυξιακό νόμο.

«Η δική μου επιλογή είναι η αδιαμεσολάβητη και αληθινή σχέση και επικοινωνία με τον πολίτη.

Το λέω πάντα: «να ακούς τον πολίτη, να μην ξεχνάς ποτέ σε ποιους οφείλεις αυτό που είσαι». Αυτό δεν το ξεχνώ ποτέ.

Εδώ στη Λέρο, άκουσα τις αγωνίες των ανθρώπων, συζητήσαμε ανοιχτά και με ειλικρίνεια για όλα. Τους ενημέρωσα για προτάσεις και πολιτικές που παίρνουν τον δρόμο της υλοποίησης», αναφέρει ο Μάνος Κόνσολας που συνεχίζει τις επαφές και τις συναντήσεις του στο νησί.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις