Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Ο ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΕΞΕΛΕΓΗ ΟΜΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΜΨΗΦΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ο ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΕΞΕΛΕΓΗ ΟΜΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΜΨΗΦΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

165 προβολές

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΜΑΝΟΣ Ν. ΚΟΝΣΟΛΑΣ

Βουλευτής Ν. Δωδεκανήσου ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    

7 Ιανουαρίου 2021

ΘΕΜΑ: «Ο Μάνος Κόνσολας εξελέγη καθηγητής στη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου»

Στη βαθμίδα του Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου εξελέγη ομόφωνα και παμψηφεί ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, γεγονός που αποτελεί επιστέγασμα μιας 19ετούς ακαδημαϊκής καριέρας και διαδρομής, που συνδέθηκε με ένα πλούσιο επιστημονικό, διδακτικό, ερευνητικό και συγγραφικό έργο.

Ο Μάνος Κόνσολας έχει διδάξει σε Διατμηματικά καιΜεταπτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου και άλλων Πανεπιστημίων της χώρας και είναι μέλος σε διεθνείς επιστημονικές και εκπαιδευτικές ενώσεις.

Σε δήλωσή του, ο κ. Κόνσολας τονίζει:

«Είμαι, εδώ και χρόνια, μέλος της μεγάλης οικογένειας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Έχοντας υπηρετήσει σε όλες τις βαθμίδες, αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η εκλογή μου στη βαθμίδα του καθηγητή, αλλά και η θετική αποτίμηση της ακαδημαϊκής μου διαδρομής από καθηγητές διαφορετικών Πανεπιστημίων της χώρας και του εξωτερικού που συμμετείχαν στο εκλεκτορικό σώμα.

Το Πανεπιστήμιο αποτελεί για μένα ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, που υπήρχε πριν την πολιτική και θα υπάρχει και μετά την πολιτική».

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις