Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Ο Δημήτρης Ζαχαρίου αποχαιρετά τον Αριστοτέλη Παυλίδη

Ο Δημήτρης Ζαχαρίου αποχαιρετά τον Αριστοτέλη Παυλίδη

179 προβολές

Με επιστολή του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ο συμπατριώτης μας κ. Δημήτρης Ζαχαρίου αποχαιρετά τον αείμνηστο Αριστοτέλη Παυλίδη .

Η επιστολή του κ. Ζαχαρίου : 

 

Δημήτρης Ζαχαρίου

Συνταξιούχος ΕΛΤΑ

85400 Λακκί Λέρου

6932470859

Λερος 28/10/2022

Αριστοτέλης Παυλίδης 

Βουλευτής – Υπουργός Ναυτιλίας Νέας Δημοκρατίας

 

 

Γεννήθηκε στο Πύλι της Κώ , αγαπημένη του πατρίδα την 31 Οκτωβρίου του 1943 . Ετών 79 ξεκίνησε για το αιώνιο ταξίδι στις 26 Οκτωβρίου του 2022 . Είναι τυχαίο ;

Σπούδασε Φυσικομαθηματικός στην Αθήνα και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Λονδίνο . Υπήρξε μέχρι προχθές Πρόεδρος στο Ίδρυμα Ιπποκράτης στην Κω.

Λάτρευε όλα τα Δωδεκάνησα , την Πατρίδα μας , δίνοντας αγώνες !

Τα έργα του μεγάλα – μικρά , οι παρεμβάσεις του θα παραμείνουν σφραγίδα , παρακαταθήκη για τους Έλληνες , παράδειγμα για τους Έλληνες Βουλευτές και τους Έλληνες της ξεχασμένης πατρίδας .

Τα πολιτικά του γραφεία πάντα ήταν με ορθάνοιχτες τις πόρτες για όλους ανεξαρτήτως κόμματος. Αεικίνητος – Ακούραστος , βρισκόταν παντού δίνοντας μάχες Εξωτερικό – Αμερική – Αυστραλία – Ευρώπη – Στρασβούργο .

Το βράδυ στη Βουλή , το πρωί με δέκα μποφόρ κακοκαιρία με ψαροκάικα φίλων .. με ελικόπτερα έλυνε προβλήματα μέσω Λέρου : Λειψούς , Αρκιούς , Αγαθονήσι, Πάτμο,Κίναρο και Λέβιθα.
Μέσω Καλύμνου : Αστυπάλαια , Ψέριμο

Μέσω Κώ : Νίσυρο

Μέσω Ρόδου : Τήλο , Χάλκη,Κάρπαθο,Κάσο,Μέγιστη, Καστελλόριζο.  Ήταν πάντα δίπλα στον πολίτη και την εκκλησία .

Ηταν πάντα στη Λέρο με τους επιζώντες του Α/Τ Βασίλισσα Όλγα δίνοντας φόρο τιμής στους πεσόντες ακόμα ως μή ενεργεία Βουλευτής – Υπουργός . Μόνο φέτος λόγω υγείας ήταν απών και η απουσία του ήταν αισθητή .

Προσωπικά έπαιρνε τηλέφωνα σε στις Ονομαστικές Εορτές.
Έκανε παρεμβάσεις σε γιατρούς για κάθε πολίτη . ( Έχω προσωπική Εμπειρία ) .
Με περισσότερο Θάρρος και επιμονή μέσα στη Βουλή έδινε μάχες για διάφορες τροπολογίες ακόμα και κουνώντας το χέρι του .
Για να μην μακρηγορώ για τα έργα του , προτείνω ως παλαιός Δημ. Σύμβουλος σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια των Δωδεκανήσων τιμής ένεκεν σε δημοτικά σχολεία , νηπιαγωγεία,Λύκεια , Αεροδρόμια, Λιμάνια , Νοσοκομεία ,Κινηματοθέατρα  και αθλητικές εγκαταστάσεις να αναρτηθεί το όνομα του .

Με την παρουσία μου στην τελετή της κηδείας του τον τιμώ και του εύχομαι ολόψυχα

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΖΩΗ 

 

ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις