Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Ο δήμαρχος Σύμης ζητά ρυθμίσεις οφειλών δημοτών προς τον δήμο του

Ο δήμαρχος Σύμης ζητά ρυθμίσεις οφειλών δημοτών προς τον δήμο του

από 12nisospress
287 προβολές

Επιστολή προς τον Υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο απέστειλε ο δήμαρχος της Σύμης ζητώντας να μεριμνήσει για να εφαρμοσθεί ρύθμιση οφειλών δημοτών προς τον δήμο του.

Η επιστολή

Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες διαμαρτυριών σχετικά με τη μη υπάρχουσα μακροπρόθεσμη ρύθμιση οφειλών των δημοτών προς τον Δήμο.

Θα θέλαμε να εξεταστεί η δυνατότητα  νέας έκδοσης μακροπρόθεσμης ρύθμισης πληρωμής οφειλών, προκειμένου να ρυθμίσουν τις υποχρεώσεις τους οι οφειλέτες με βάσει το ύψος που μπορούν να καλύψουν μηνιαίως, μιας και το μεγαλύτερο ποσοστό των επιχειρήσεων του Δήμου Σύμης λειτουργεί την καλοκαιρινή περίοδο.

Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για την έκδοση νέας μακροπρόθεσμης ρύθμισης οφειλών, καθώς οι οφειλέτες θα μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους ανάλογα με τις δυνατότητές τους, ενώ ταυτόχρονα ο  Δήμος θα ωφεληθεί από τα έσοδα που θα αφορούν οι ρυθμίσεις.

Ο

Δήμαρχος, Παπακαλοδούκας Ελευθέριος

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις