Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΛειψοί Ο Δήμαρχος Λειψών κ. Φώτης Μάγγος στον ΥΦΕΘΑ κ. Αλκιβιάδη Στεφανή

Ο Δήμαρχος Λειψών κ. Φώτης Μάγγος στον ΥΦΕΘΑ κ. Αλκιβιάδη Στεφανή

179 προβολές
H ανάρτηση του Δημάρχου Λειψών : 

Οι συναντήσεις με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας και επίτιμο δημότη Λειψών

Αλκιβιάδης Στεφανής

είναι συχνές και πολύ ουσιαστικές. Τα θέματα λύνονται άμεσα με ταχύτητα, αποφασιστικότητα και με το βέλτιστο αποτέλεσμα. Και βέβαια δεν θα περίμενε κανείς κάτι λιγότερο από τον πρώην Αρχηγό ΓΕΣ. Το βασικό θέμα της συνάντησης αυτής ήταν ο μαζικός εμβολιασμός των κατοίκων του νησιού μας στον οποίο θα συνδράμει ο Στρατός.

Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες και προσδιορίζεται ανάμεσα στις 22 έως 25 Φεβρουαρίου συνδυαστικά με τα πέριξ των Λειψών μικρά νησιά.
Η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των κατοίκων στον εμβολιασμό θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για άρση των περιορισμών σε όλες τις κοινωνικές και οικονομικές δραστηριότητες ενώ παράλληλα θα μας καταστήσει έναν ασφαλή τουριστικό προορισμό χωρίς να κινδυνεύσει η υγεία ούτε των τουριστών ούτε των κατοίκων ανεξάρτητα του πως έχει κινηθεί το εμβολιαστικό πρόγραμμα στις άλλες Χώρες.
ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΣΟΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.
Γι’ αυτό δηλώνουμε συμμετοχή , επιδεικνύουμε υπευθυνότητα, παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας.
Έχουμε κουραστεί όλοι απ’ τις επιπτώσεις της πανδημίας και ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε γρήγορα είναι ένας.
Η παθητική στάση η οποία μεταφράζεται ως εξής: “περιμένουμε να δούμε και θα το αποφασίσουμε αργότερα”, το μόνο που θα καταφέρει είναι την παράταση του προβλήματος με απρόβλεπτες συνέπειες λόγω των μεταλλάξεων οι οποίες θα βρούν γόνιμο έδαφος στους μη εμβολιασμένους.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις