Αρχική Νέα Λέρου Ο Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022.

Ο Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022.

από 12nisospress
192 προβολές
Συνέντευξη για όλα τα μείζονα θέματα που αφορούν το νησί μας θα παραχωρήσει ο Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας την Τετάρτη 04 Μαΐου 2022 και ώρα 19:00.
Για πρώτη φορά η συνέντευξη θα προβληθεί live στο facebook από τη προσωπική σελίδα του Δημάρχου (ΚΟΛΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Δήμαρχος Λέρου) δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον πολίτη επιθυμεί να θέσει την ερώτηση και να λάβει την απάντηση του ζωντανά από τον κ. Δήμαρχο.
Επίσης, θα ακούγεται απευθείας από το ΡΑΔΙΟ ΛΕΡΟΣ όπου θα μπορείτε να καλείτε στο 2247023255 να θέσετε τις ερωτήσεις σας και τέλος πατώντας στο παρακάτω link θα παρακολουθείτε ζωντανά στη σελίδα του YouTube :
Όσοι επιθυμούν μπορούν να στέλνουν τις ερωτήσεις τους από σήμερα, σε προσωπικό μήνυμα στο messenger «Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας» και θα απαντηθούν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.
Η συνέντευξη τύπου του κ. Κόλια θα καθιερωθεί και θα πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο μία φορά κάθε μήνα, ώστε να υπάρχει πλήρης ενημέρωση προς τους πολίτες του νησιού μας αλλά και τους Απανταχού Λερίους

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις