Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Ο αγώνας για μάθηση διαρκής! Η ζωή είναι αγώνας αντοχής με δυσκολίες αλλά και επιτυχίες! 

Ο αγώνας για μάθηση διαρκής! Η ζωή είναι αγώνας αντοχής με δυσκολίες αλλά και επιτυχίες! 

95 προβολές

“ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” 
       ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 

Ρόδος 27.8.21

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο αγώνας για μάθηση διαρκής! Η ζωή είναι αγώνας αντοχής με δυσκολίες αλλά και επιτυχίες!

Με την σημερινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγης  στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ολοκληρώνεται η διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων.
Η μαθητιωσα νεολαίας μας με την αμέριστη συμπαράσταση των εκπαιδευτικών της χώρας  μας και των γονιών τους, έδωσε εν μέσω των ιδιαίτερων και δύσκολων συνθηκών της πανδημίας του covid/19 τον αγώνα για να κατακτήσει γνώσεις  και νέες “κορυφές”!
Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία.

Νιώθουμε υπερήφανοι για όλα τα Ελληνόπουλα και ιδιαίτερα για τους μαθητές των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.
Είναι μεγάλη η επιτυχία να πετυχαίνουν  τους στόχους τους και να εισέρχονται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Ευχόμαστε να συνεχίσουν την καλή πορεία τους και μοιραζόμαστε τη χαρά τους και την ικανοποίηση των γονιών τους και των εκπαιδευτικών τους.

Ευχές δίνουμε και σε όλα εκείνα τα παιδιά που δεν πέτυχαν τους στόχους τους και τους παροτρύνουμε  να συνεχίζουν τον αγώνα τους. Η ζωή είναι μπροστά τους! Με ψυχραιμία, μεθοδικοτητα και προσπάθεια θα αξιοποιήσουν τις δυνατότητες  τους και τις πολλές ευκαιρίες που δίνει η ζωή.
Η ζωή είναι αγαθό. Είναι αγώνας αντοχής με δυσκολίες και επιτυχίες! Προχωράμε μπροστά και  ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία!

 

Χαράλαμπος Κόκκινος
και οι συνεργάτες του στον Περιφερειακό Συνδυασμό “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ”

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις