Αρχική Νέα Δωδεκανήσου ΝΙΣΥΡΟΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΗΣ

ΝΙΣΥΡΟΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΗΣ

από 12nisospress
285 προβολές

ΔΗΜΟΣ ΝΙΣΥΡΙΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΗΣ

Ολοκληρώθηκε η τσιμεντόστρωση ενός μεγάλου τμήματος 1250 μέτρων του δρόμο προς το Σταυρό που οι εργασίες ξεκίνησαν πριν ενάμιση μήνα. Το έργο παραδόθηκε πριν πέντε ημέρες και έτσι  οι κάτοικοι και  αι οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν μέχρι την περιοχή Μπούκχα. Οι διεργασίες για τη συνέχιση του επόμενου έργου τσιμεντόστρωσης στο τμήμα που θα φθάσει στο μοναστήρι του Σταυρού  είναι σε εξέλιξη και πιστεύουμε να ξεκινήσουν οι εργασίες στα τέλη Μαρτίου. Ο Δήμος Νισύρου που χρηματοδοτεί το έργο και εκτελείται από την Μονάδα Μελετών και Κατασκευών (ΜΟΜΚΑ) του ΓΕΕΘΑ, ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του σπουδαίου και δύσκολου έργου.

Ταυτόχρονα με την ολοκλήρωση του έργου του δρόμου ολοκληρώθηκε η τσιμεντόστρωση επιφανείας 600 τ.μ. στο Στρατόπεδο Νισυρίων Εθελοντών Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η άριστη συνεργασία του Δήμου με το στρατό βοηθά τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της Δημοτικής αρχής, που απώτερο σκοπό έχουν την ευημερία του κοινωνικού συνόλου.

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις