Αρχική Αθλητισμός Νίκος Νικολής : Συγχαρητήριο Μήνυμα για την κατάκτηση του super cup στο μπάσκετ με αμαξίδιο από το γυμναστικό σύλλογο «Δωδεκάνησος»

Νίκος Νικολής : Συγχαρητήριο Μήνυμα για την κατάκτηση του super cup στο μπάσκετ με αμαξίδιο από το γυμναστικό σύλλογο «Δωδεκάνησος»

72 προβολές

Ρόδος 16 Νοεμβρίου 2021

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ

 

Αισθάνομαι υπερήφανος για τον Γυμναστικό Σύλλογο «Δωδεκάνησος» που κατέκτησε το super cup στο μπάσκετ με αμαξίδιο και φιγουράρει ως ο πρώτος σύλλογος στην Ελλάδα που κατακτά αυτόν τον τίτλο. Ο «Δωδεκάνησος» είναι ο σύλλογος που εκπροσωπεί την Ρόδο επάξια και μας θυμίζει τις αρετές του αθλητισμού, αλλά και την δύναμη ψυχής που απαιτείται να έχουν τα παιδιά με αναπηρία τα οποία συμμετέχουν στην ομάδα.

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος κι εγώ προσωπικά ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και υποσχόμαστε πως θα είμαστε δίπλα στον σύλλογο, στηρίζοντας την προσπάθεια του.

Νίκος Νικολής

Εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για τον αθλητισμό

 

 

Το Γραφείο Τύπου

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις