Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Νικητιάδης: «Επιμένουμε στην προστασία της πρώτης κατοικίας και τον έλεγχο των funds»

Νικητιάδης: «Επιμένουμε στην προστασία της πρώτης κατοικίας και τον έλεγχο των funds»

από 12nisospress
164 προβολές

Τρεις νέες τροπολογίες κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή

Μετά την κατάθεση τριών νέων τροπολογιών από το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής στη  Βουλή, για την προστασία της πρώτης κατοικίας και της αγροτικής γης, τη θωράκιση των εγγυητών απέναντι στις τράπεζες και τον έλεγχο των funds, o τ.Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού και υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Νικητιάδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση : «Εμείς θα συνεχίσουμε να επιμένουμε  όσο και αν αρνείται η Νέα Δημοκρατία την προστασία της πρώτης κατοικίας . Ταυτοχρόνως πρέπει το κράτος να βρει τρόπο να προστατεύσει  στοιχειωδώς  χιλιάδες εγγυητές  δανείων που υφίστανται την  αδίστακτη  λαίλαπα των τραπεζών . 

Περαιτέρω   η κυβέρνηση  θα πρέπει να σταματήσει να προστατεύει και να χαϊδεύει τα funds που με νόμο  του ΣΥΡΙΖΑ, εισέβαλαν στην ελληνική αγορά και την οικονομική ζωή του τόπου. 

Οι τροπολογίες που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ είναι απολύτως τεκμηριωμένες και στοχεύουν στην προστασία εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων πολιτών. Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε με προτάσεις και πράξεις  για το καλό και την ευημερία των Ελλήνων» 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις