Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Νερό: Πόση ακόμα κοροϊδία να αντέξει αυτός ο έρμος ο λαός.

Νερό: Πόση ακόμα κοροϊδία να αντέξει αυτός ο έρμος ο λαός.

102 προβολές

Με τις ψήφους μόνο της Νέας Δημοκρατίας «πέρασε» το πολυνομοσχέδιο – σκούπα του ΥΠΕΝ, που ανοίγει το δρόμο για την ιδιωτικοποίηση του νερού.

 

Κλείνει τα αυτιά της η κυβέρνηση σε κόμματα, πολίτες και Δικαιοσύνη, ενώ το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής επισημαίνει ζητήματα αντίθεσης στο Σύνταγμα και τις ευρωπαϊκές οδηγίες.

 

Ποιο συγκεκριμένα

 

Σε μια έκθεση 64 σελίδων υπογραμμίζει ότι το νερό δεν είναι εµπορικό προϊόν και πως η ύδρευση συνιστά υπηρεσία κοινής ωφέλειας. Το Επιστημονικό Συμβούλιο παραθέτει το κοινοτικό πλαίσιο για την πολιτική ύδατος και τη νομολογία του ΣτΕ και, μεταξύ άλλων, υπογραμμίζει ότι «τίθεται το ερώτηµα αν και κατά πόσον οι µεταβιβαζόµενες µε τον παρόν νοµοσχέδιο αρµοδιότητες στη Ρ.Α.Α.Ε.Υ. συµβαδίζουν µε τη νομολογία του Συµβουλίου της Επικρατείας».

 

Ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου της Ρόδου μας κ. Παναγιώτης Εγγλέζος σε σημερινή πρωινή του ανάρτηση, σε μια πρόταση αποτυπώνει την αλήθεια σχετικά με το κλιμάκιο που επισκέφθηκε το νησί μας.

 

Πόση ακόμα κοροϊδία να αντέξει αυτός ο έρμος ο λαός.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις