Αρχική Νέα Λέρου Νέος Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λέρου ο Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ

Νέος Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λέρου ο Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ

139 προβολές

To μεσημέρι της Πέμπτης 20/01 συνεδρίασε εκτάκτως με τηλεδιάσκεψη η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λέρου για την εκλογή Αντιπροέδρου της Οικονομικής Επιτροπής .  Ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης στην αρχική τοποθέτηση του ενημέρωσε τα μέλη της επιτροπής  ότι προτείνει για τη θέση του Αντιπροέδρου τον Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Παλαπουγιούκ Γεώργιο. 

Να σημειωθεί ότι ο κ. Παλαπουγιουκ Γεώργιος είχε εκλεγεί μέλος της επιτροπής μετά από μυστική ψηφοφορία του Δ.Σ της Λέρου και  είχε κάθε αξίωση για την Θέση του Αντιπροέδρου της Οικονομικής Επιτροπής.     

Από την παράταξη <<Λέρος Νέα Αρχή>>   ο κ. Λουλουδιάς Στέλιος πρότεινε τον κ. Τραμπούλη Γεώργιο 

Κατά την διάρκεια της φανερής  ψηφοφορίας συμμετείχαν 6 μέλη της οικονομικής επιτροπής  μαζί με τον Προέδρο κ. Κόλια Μιχάλη  , απουσίαζαν ο κ. Μεραμπελιώτης Βασίλειος και τον αναπλήρωνε ο κ Γρεκός Άκης , ο κ. Ευάγγελος Ασβεστάς και ο αναπληρωματικός του κ. Ιωάννης Κουμπάρος . 

Στην ψηφοφορία ο κ. Παλαπουγιούκ έλαβε 5 ψήφους και εξελέγη Αντιπρόεδρος  ενώ ο κ. Τραμπούλης 1 ψήφο

Ο Νέος Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κ. Παλαπουγιούκ  δήλωσε :  

Πριν από λίγο στην πρώτη συνεδρίαση για το έτος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λέρου εκλέχθηκα μετά από πρόταση του Δημάρχου Λέρου κ. Κόλια Mιχάλη , Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής .
Την υποψηφιότητα μου στήριξαν τα 5 από τα 6 μέλη της οικονομικής επιτροπής.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Λέρου κ. Κόλια Μιχάλη,  αφενός για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου αφετέρου για τη διάθεση συνεργασίας και κοινής πορείας με όσους πραγματικά θέλουν να βοηθήσουν να πάει η Λέρος μας εκεί που πραγματικά της αξίζει , πέρα από κομπλεξισμούς, ανούσιες αντιπαραθέσεις και παραταξιακές παρωπίδες.
Ευχαριστώ από καρδιάς τα μέλη της οικονομικής επιτροπής που στήριξαν την υποψηφιότητα μου , τον κ. Καστή Δημήτριο , τον κ. Μπίλλη Νεκτάριο και τον κ. Γρεκό Άκη.
Τέλος βεβαιώνω όλη την κοινωνία ότι θα υπηρετήσω την θέση του Αντιπροέδρου της Οικονομικής Επιτροπής με αυταπάρνηση και με μόνο στόχο την ορθή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Λέρου
Με τιμή
Ο
Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λέρου
Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις